Moda

3 modna komada s kojima ćeš riješiti sve ove jeseni

Prije nego što iz ormara izvučeš cijelu zimsku garderobu (osim ako te već nisi napravila), moramo ti pokazati klasične komade koje ćeš doista trebati ove jeseni!

Kao svako godišnje doba, ni jesen ne možemo zamisliti bez nekih određenih komada, a to su svakako tople dolčevite i baloneri. Ove sezone veliki modni hit su i traper suknje, koje su također na must have popisu. Uz ova ćeš tri komada biti bezbrižna cijelu jesen jer ih je veoma lako kombinirati i uklopiti uz gotovo svaki outfit. Donosimo ti i odlične primjere iz naših trgovina high street brendova

Možda vas zanima 6 komada koje niže djevojke moraju imati - jer će u njima izgledati fantastično Rubrika Moda Moda

Dolčevite

Ovaj odjevni predmet uvijek će ti dobro doći u ormaru! Osim što će te ugrijati u hladnim jesenskim danima, uz njega možeš zaboraviti onu rečenicu - Nemam što obući! Možeš ga nositi samostalno, preko haljine, ispod kardigana... Samo pusti mašti na volju. I znaš to? Uvijek će izgledati sjajno! Nije li klasika upravo ono što uvijek "pali"?

Klasične dolčevite

Kada kažemo klasične, mislimo na uske pulovere s visokim ovratnikom koje je veoma lako uklopiti u svaki stajling. Ovo je komad koji, vjerujemo, svaka djevojka (bez iznimke) ima u svom ormaru. Čak i ako nisi ljubiteljica visokih ovratnika, znaš koliko su topli! Osim toga, veoma su trendi. I tako iz sezone u sezonu! S crnim, bijelim i sivim nećeš baš nikako pogriješiti, a nemoj se bojati eksperimentirati ni s drugim bojama. Odlična vijest je što u trgovinama high street brendova ima toliko izbora da ćeš teško odabrati samo jedan!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (139,90 kn), Pull&Bear (99,90 kn), Bershka (69,90 kn)

Predimenzionirane dolčevite

Predimenzionirane dolčevite dovoljne su same po sebi. Što to znači? Klasične, uske dolčevite možeš nositi ispod haljine, kardigana, prsluka, blejzera... Dok su, s druge strane, predimenzionirane dolčevite idealan komad koji ne treba dodatke. Osim toga, u većini slučajeva su i puno toplije od klasičnih. Karakteristične su po širokim i visokim ovratnicima i, naravno, po velikim dimenzijama. U svakom slučaju, ako nabaciš uske trapke i ovu dolčevitu, dobit ćeš kombinaciju koja je pun pogodak. Ne može biti jednostavnije!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), H&M (294,40 kn), Bershka (189,90 kn)

Baloneri

Kada kažemo jesen, prva asocijacija nekako su nam baloneri, nije li tako? Baš zato i ne čudi da je baloner jedan od tri ključna komada koje trebamo imati u ormaru tijekom jeseni. Zašto ga toliko volimo? Veoma jednostavno - on je klasičan, šik i jednostavan za kombiniranje! Osim toga, štiti nas i od hladnoće. Nije li to i više nego dovoljno da ugrabiš svoj primjerak ako ga već nemaš? Ako ćeš ga tek kupiti, trebaš znati da se i ove sezone nose zemljani tonovi, ali nećeš pogriješiti ni s veselim bojama.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (499,90 kn), H&M (515,20 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Traper suknje

Popularnost trapera ne jenjava, točnije - iz godine u godinu sve je veća. Tako je i ove jeseni traper jedan od najpopularnijih materijala, a police i trgovinama pune su različitih komada od trapera. Čini nam se da su uz traperice nekako najpopularnije traper suknje, koje su već postale sastavni dio svakog stajlinga onih djevojaka koje prate trendove u svijetu mode. 

Mini traper suknje

Ovaj tako jednostavan komad odjeće može izgledati genijalno u doslovno svakoj kombinaciji - bilo da je riječ o nekom veoma jednostavnom outfitu ili o šik stajlingu. U trgovinama ih je toliko puno (različitih modela i boja) da smo teško izdvojile samo tri. Odlično pristaju uz svu obuću i lako se kombiniraju s različitim modnim komadima. Iskreno, mi obožavamo ove suknjice, a ti? 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (139,90 kn), Bershka (139,90 kn), Zara (149,90 kn)

Možda vas zanima Kako nositi crno od glave do pete? Složili smo 4 kombinacije Rubrika Moda Moda

Midi traper suknje

Ovo je, zapravo, samo duža verzija traper suknji, ali nismo ih mogle staviti u jednu kategoriju. Ovi su modeli ove jeseni postali posebno popularni. A ono što je odlično kod njih - pristaju svima! Uz to su odličan odabir za gotovo sve prilike - posao, kavu s prijateljicama, romantičnu večeru, odlazak u kino, večernji izlazak... 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (220,90 kn), Bershka (199,90 kn), Zara (149,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0