Moda

3 glumice, 3 prekrasne haljine

Sinoć je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade proslavljen prvi rođendan online platforme „Duart European Actors Platform“, a naše divne glumice su iz ormara izvadile samo najljepše haljine

Na proslavi prve obljetnice rada platforme koja je u protekloj godini osigurala uspješne castinge za desetak što domaćih, što međunarodnih filmskih projekata, naše slavne glumice (i glumci) pojavili su se u izdanjima vrijednim crvenih Hollywoodskih tepiha.

Od gomile brojnih poznatih, odmah priznajemo da su nas Judita Franković, Lana Gojak i Kristina Krepela apsolutno ostavile bez daha u predivnim haljinama s hrvatskim potpisom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Judita Franković

Judita se na crvenom tepihu pojavila u haljini Aleksandre Dojčinović koju je iskombinirala s crnim čarapama-čizmama i okruglom torbicom s metalnom ručkom. Ležerna frizura i crveni ruž savršeno su zaokružili cijeli look. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Lana Gojak

Glumica Lana Gojak pojavila se u savršenoj cold-shoulder midi haljini s potpisom brenda Larie, zagrebačke dizajnerice Marine Lacković, a uz cijeli je look odabrala gladijatorice i torbu sa zakovicama. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Kristina Krepela

Kristina je za event odabrala klasičnu crnu toaletu s bogatom polu-prozirnom voluminoznom suknjom modnog dvojca eNVy room. Uz podignutu kosu, prelijepa glumica odabrala je crveni ruž koji ju je osvježio i podigao cijelu kombinaciju.

 

 

Photo: miss7

Komentari 0