Moda

3 genijalna komada koji vizualno sužavaju bokove

Ako nisi zadovoljna svojom figurom i misliš da bi u bokovima mogla imati koji centimetar manje, predlažemo da primjeniš nekoliko trikova koji laskaju tvojem tipu tijela

 Misliš da je nemoguće vizualno suziti figuru? Razuvjerit ćemo te! Ovi jednostavni savjeti i trikovi pomoći će ti da uz minimalno truda i dobro odabrane modne komade postigneš upravo to. Sve što trebaš je obratiti pažnju na određene detalje i odabrati prave materijale i krojeve. U nastavku donosimo 3 odlična komada kojima ćeš barem malo vizualno suziti bokove kad god poželiš. 

Elegantne hlače

Najvažnija stvar kod hlača su - džepovi! Doslovno od materijala pa sve do mjesta na kojem su postavljeni. Loš kroj ili predebeli materijal u sekundi će stvoriti "višak" na neželjenom dijelu tijela.

 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Klasična pencil suknja

Ova silueta uvijek osigurava vizualno izduženiju figuru. Ključno je odabrati model koji dolazi taman iznad koljena i nije pretjerano sužen na dnu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Svila

Najbolja stvar kod svile i materijala nalik na svilu jest njena mogućnost da savršeno naglasi tijelo. Baš zato što je materijal opušten i prozračan, neće se stisnuti uz tijelo te će na kraju stvoriti paravan oko područja bokova te izdužiti siluetu tijela. 

 

 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Photo: Beyonce.com

Komentari 0