Moda

20 savršenih mini suknja do 200 kuna

Mini suknja je još jedan od onih komada koji je uspješno izdržao test vremena. Iz sezone u sezonu pronalazimo modele koji nam "totalno trebaju", a ovih 20 su upravo u toj kategoriji...

Mini suknje volimo iz dva razloga: pod a) možemo ih nositi u svim sezonama i pod b) nosive su u svim prilikama. Svaki put kad ne znaš što odjenuti, mini suknja će te spasiti. Bilo da ideš na ručak s dečkom ili u izlazak s prijateljicama - minice su prilagodljive svakom dobu dana i živi na termometru. U ljeti ih nosimo uz sandale i topove, a u hladnijim mjesecima jednako dobro izgledaju u kombinaciji s grilonkama i biker čizmama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (129 kuna), Mango (199 kuna), H&M (185 kuna), Zara (149 kuna)

Ove sezone posebno su popularne karirane suknje pa smo jednostavno morali pronaći nekoliko genijalnih mini modela ovog uzorka. Ako već nisi primijetila, karirani uzorak nosi se na svemu, a ako ti je već polako dosta kariranih blejzera i kaputa (razumijemo se!) - onda je mini suknja odličan izbor za tebe.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (169 kuna), Stradivarius (139 kuna), Zara (199 kuna)

Također, još jedan model koji je iz sezone u sezonu sve popularniji je i - kožna suknja! Kožu generalno više nosimo u jesenskim i zimskim mjesecima, a ovi su nam se modeli iz aktualne ponude najviše svidjeli. Ni jedan komad neće te koštati više od 200 kuna, što ih usput čini i genijalnim ulovom, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149 kuna), Zara (149 kuna), Mango (199 kuna), H&M (185 kuna)

Mini suknju možeš kombinirati doslovno s bilo kojim topom koji ti padne na pamet. Kratkih ili dugih rukava, košuljom ili bodijem, užim ili širim modelom - bez puno truda i bez puno razmišljanja, svaku mini suknju možeš prilagoditi svojem stilu, željama i potrebama.

Možda vas zanima Ovoj Mango suknji predviđamo svijetlu budućnost Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (199 kuna), Mango (75 kuna), Stradivarius (139 kuna)

Kako nam se bliži proljeće, tako je i vrijeme za još jedan materijal hlačica i minica koje volimo izvaditi iz ormara - one od trapera! Traper mini suknja ultimativan je proljetni komad koji svaka cura ima u ormaru, a osim u klasičnoj plavoj boji trapera, u high-street trgovinama pronaći ćeš i bijele, crne te modele u bojama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (149 kuna), Mango (199 kuna), Zara (149 kuna)

I što još možemo reći osim: ne boj se, pokaži noge i uskoči u svoju omiljenu mini suknju ovih dana!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (125 kuna), Bershka (129 kuna), Stradivarius (139 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0