Moda

20 razloga zašto je super biti single u dvadesetima

Obožavajte svaku sekundu svojeg života single cure jer nećete zauvijek biti u prilici same sebi biti centar svemira

Iako ne želimo zvučati kao citat s onog otrcanog Instagram profila, ali nema drugačijeg načina da ovo kažemo: svatko ima svoje životno putovanje. Neki ljudi upoznaju svoju srodnu dušu na satu biologije, dok drugi na to moraju čekati nekoliko desetljeća. Za sve ove u drugoj skupini, umjesto da tugujete i pitate se što ne valja s vama, okrenite svoj single status sebi u korist!

1. Putuj gdje god želiš - bez drugih mišljenja, želja, tuđih rasporeda, usklađivanja godišnjih,...I čini što god te volja dok si tamo, bez pustih opravdavanja. 

2. Najbolje ćete naučiti kuhati dok ste solo. Zašto? Zato što vas neće biti sram neuspjeha, ne morate slušati ničije pritužbe, a ni slavne "moja mama to tako ne radi" komentare. 

via GIPHY

3. Ako ste u prilici, živite solo. Naučit ćete biti financijski neovisne, puno odgovornije prema neopranom suđu, ali i samostalnije. Možete kupiti što god želite i nikome za to ne polagati račune. Doslovno. 

via GIPHY

4. Spavaj koliko želiš, cijeli krevet je tvoj. I uživaj u životu bez čepića za uši zbog nečijeg hrkanja...

via GIPHY

5. Shvatit ćeš koliko je zapravo lako sastaviti Ikein namještaj. I ne, nije znanstvena fantastika iako ju muškarci baš tako predstavljaju...

6. Želite psa? Mačku? Zeca? Nitko nema pravo prigovora na odabir vašeg dlakavog ljubimca. 

via GIPHY

7. Baš želiš isprobati gluten-free prehranu? Ne vidimo zašto ne. U kakvom su odnosu muškarci i gluten-free veganska pizza? Ha-ha-ha.

8. Možete provesti sate u kadi ili ispred ogledala bez da vam netko kuca jer ima mjehur vjeverice. 

via GIPHY

9. Isto vrijedi i za bikini depilaciju, istiskivanje prištića, čupanje brkova, namakanje ruku u kozjem mlijeku, pedikuru himalajskom soli,...Uživajte u tome što vaši beauty rituali mogu trajati 24 sata dnevno. 

10. Smije vam se upucavati bilo tko, bilo gdje. I vi smijete odgovoriti jednakom mjerom. Blagoslovljen bio flert i ego-boost koji s njime dolazi. 

11. Možete hodati s 20-godišnjakom ili sa 40-godišnjakom...i niti jedno nije čudno!

via GIPHY

12. Ali isto tako dovesti prijateljicu kao pratnju na obiteljsko vjenčanje. I pritom se zabaviti kao nikad u životu.

13. Napokon možete otkriti što točno želite (i ne želite!) u muškarcu.

14. I što točno volite (i ne volite!) u seksu.

15. Vaša kuća je upravo onakva kakvu želite. Vaša dekoracija, vaše slike, vaše svijeće, vaš Prosecco...

via GIPHY

16. Tri riječi: Nema.dignute.daske. 

17. Mama i tata vas ne proganjaju s pitanjima o djeci. 

18. Ali možete uživati u ljubavi i druženju sa svojim nećacima i nećakinjama te svim klincima svojih prijateljica jer na kraju dana vi spavate mirno, a njihovi mama i tata se bude šest puta po noći.

via GIPHY

19. Fokusirat ćete se na karijeru i ostvariti sve što poslovno želite u svojim najboljim godinama! (za klince će uvijek biti vremena.)

20. A u međuvremenu i dalje imate ubojito bikini tijelo...

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0