Moda

2 outfita koja pokazuju da su Maji Šuput nova strast haljine neobičnog izreza i ove štikle

  • Pjevačica Maja Šuput odabir svoje odjeće nikada ne prepušta slučaju
  • Na jučerašnjem eventu zablistala je u mini haljini s neobičnim izrezom i PVC sandala s visokom petom
  • Pjevačica je ljubiteljica neobičnih izreza i već je prije pokazala da ih mudro nosi

Pjevačica Maja Šuput definitivno živi punim plućima i u vječnom je pokretu, ali svoj izgled baš nikada ne prepušta slučaju. Pomno odabran bio je i njen jučerašnji oufit koji je odjenula na predstavljanje svog mikrofona u Zagrebu. Plavokosa pjevačica odjenula je mini ružičastu haljinu prekrivenu šljokicama. S obzirom da je haljina visokog ovratnika i dugih rukava, Maja je modnu dosadu zaobišla zanimljivim izrezom na području trbuha. Haljina je uistinu istaknula Majinu vitku liniju koju, vjerujemo, održava brojnim koncertima.   | Autor: Filip Kos/Pixsell Filip Kos/Pixsell S obzirom na upečatljivu haljinu, Maja je odlučila da će njene štikle izgledati kao da ih nema. I uistinu tako je i bilo.  Obula je potpuno prozirne PVC sandale s dva remenčića i vrtoglavo visokom potpeticom. Trend koji je popularizirala Kim Kardashian i njene sestre Maja je očito prigrlila i zna kako ga nositi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Da je ovim stilskim odrednicama naklonjena pokazala je i na jednom javnom događanju u Zagrebu kada je opet odjenula neobični prorez i PVC štikle.   | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Prorez koraljno-crne mini haljine zanimljivog geometrijskog uzroka nalazio se na leđima i sezao jako, jako duboko. Dugi rukavi i mašna na ovrtaniku dali su Maji dovoljno prostora za pokazivanje leđa. Osim toga, i PVC štikle ovog puta bile su malo drugačije. Vrtoglave sandale na vezanje, s nešto debljom petom, imale su diskretni PVC remenčić preko prstiju. Ipak, sve je to mnogima promaknulo jer je Maja taj dan zablistala sa smeđom perikom, a taj odabir je, s obzirom da je već godinama plavokosa, iznenadio mnoge i skrenuo svu pažnju na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Što ti misliš o trendovima koje je ove godine prigrlila slavna pjevačica? 

Photo: Filip Kos/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amvusic

    Sta mislim...bas nista posebno. Pink haljina sa izrezima...videna samo u drugoj boji. Svida mi se ova sarena, neobicna je. Takoder PVC...nista novo.