Moda
1/10

2 neodoljiva ljetna stylinga s tenisicama

Trend tenisica toliko se proširio da ćemo ih rado nositi i tijekom ljeta. Možda se čini teško kombinirati tenisice uz ljetne odjevne komade, no upravo ta obuća je idealna za brojne glazbene festivale i ugodne šetnje uz more. Donosimo pregled dva neodoljiva ljetna stylinga uz vaš najdraži par tenisica.

Ljetni glazbeni festival

Zakoračili smo u sezonu glazbenih festivala koji se tijekom cijelog ljeta odvijaju diljem hrvatske obale. Većina će rado posegnuti za najdražim parom sandala ili japanki, no platnene tenisice su puno bolji i praktičniji odabir. Naime, u njima se ne morate brinuti hoće li vam netko stati na nogu, štiti vaša stopala (posebice ako je glazbeni festival na livadi ili šljunčanoj plaži) te jamči udobnost do ranih jutarnjih sati.

 | Autor: Petar Glebov/PIXSELL, PR Petar Glebov/PIXSELL, PR Neizostavni odjevni komad svakog glazbenog festivala su kratke hlačice, a mi smo odabrali model jarke boje i s romantičnim dodatkom. Široka majica s printom odlično se uklapa uz ovaj styling, a traka za kosu ukrašena cvjetovima kruna je svakog festivalskog looka. Odabrali smo praktičan ruksak koji vam neće smetati tijekom plesanja, a na noge obucite udobne platnene tenisice otkačenog uzorka.

Šetnja uz more

Što su kratke hlačice za glazbene festivale, to je maksi haljina za ugodne ljetne večeri koje rado provodimo u ugodnoj šetnji morem. Jednostavan i elegantan model maksi haljine pozornost plijeni svojoj tipičnom ljetnom bojom.

 | Autor: Petar Glebov/PIXSELL, PR Petar Glebov/PIXSELL, PR Od nakita smo odabrali statement šarenu ogrlicu koja zbog izreza i jednostavnosti haljine, odlično pristaje. Udobne i šarene tenisice kombinirali smo uz ženstvenu torbu slične boje – stilski kontrast koji itekako dobro funkcionira.

U galeriji detaljnije pogledajte komade koji su predstavljeni u ova dva looka...

Ako ste i i vi ljubitelj tenisica, više o toj kulturi doznajte na "Svi su ludi za tenisicama"!

Photo: Petar Glebov/PIXSELL, PR

Komentari 0