Moda

15 topova u kojma ćeš se osjećati super seksi ovog vikenda

Print, šljokice, dekolte, otvorena ramena, gola leđa - tvoj top za večernji izlazak dobit će posebni WOW faktor

Ako nisi veliki fan haljina onda znaš kako je dobar top odlična alternativa za ludi izlazak s prijateljicama ili večeru s dragim u novom restoranu. Obožavamo ih zato što izgledaju savršeno u kombinaciji s jednostavnim parom traperica i šik cipelama, ali jednako lako ih se kombinira uz seksi odijelo za nešto "ozbiljniji" look. Topovi i košulje više su trendi nego ikad, a ako želiš imati spreman outfit za večeras, uzmi u obzir i neke naše prijedloge. 

Od crop topova i košulja, pa sve do off-the-shoulder i korzetiranih modela, odabrali smo fantastične topove u kojima ćeš se osjećati i izgledati fantastično!

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (150, 100  i 110 kuna)

Za večernji izlazak nam se sviđa ideja seksi crnog korzeta ili elegantnog svilenog slip topa. High-street dućani puni su različitih modela, dizajna i boja koje možeš odabrati, a ako požuriš još stigneš pronaći top ulove na sniženjima.

 | Autor: Promo Promo Ulovi sa sniženja iz Zare: šareni top (100 kuna) i korzetirani top (50 kuna)

Košulje su još jedan trend koji ove godine obožavamo nositi i u dnevnim, ali i u večernjim prilikama. Prugice nam još nisu dosadile, a odlično izgledaju u kombinaciji s jednostavnim trapericama i štiklama.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Bershka (100 kuna), Zara (80 kuna), Mango (100 kuna)

Za ljetne večeri ove godine najradije biramo crop topove i otvorena ramena jer ljeti je manje zaista više(!), a bez obzira na kroj, lako ćemo ga nositi i u jesenskim danima. 

 | Autor: Promo Promo Pull & Bear crop top (120 kuna) i Mango majica (100 kuna)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: miss7

Komentari 0