Moda 4716 prikaza 07. prosinca 2017.

15 "ružnih" božićnih pulovera koje ćeš OBOŽAVATI

miss7.

Ružni božićni pulover stvar je koju uredno svake godine početkom prosinca vadimo iz ormara. Zašto? Zato što su "ružni, ali zapravo lijepi i zato što nas ODMAH bace u božićno raspoloženje....

Iako ti je kalendar pun partija i formalnih večera kroz cijeli prosinac, svima nam je kristalno jasno da je onaj najljepši i najbolji event kojem se veselimo - party u "ružnim" božićnih puloverima. Ma barem na jednu večer zaboravi na sve male crne haljine i šljokaste dodatke te umjesto toga odaberi lagani pulover u kojem ćeš provesti večer ispred televizora (s najvećom porcijom sladoleda ispred sebe!).

 | Autor: miss7 miss7 H&M (150 kuna), Boohoo (250 kuna), Pull&Bear (200 kuna)

Tipične božićne pulovere najčešće zovemo "ružnima", ali u stvari su nam predivni! Bilo da ti trebaju za neki prigodni blagdanski party ili jednostavno imaš želju uživati pod dekicom, vrijeme je da se počastiš jednim ovakvim ljepotanom. Vrijedi jedno pravilo: što kičastije, to bolje!

 | Autor: miss7 miss7 Topshop (690 kuna), H&M (150 kuna)

Znamo, teško je odlučiti se samo za jedan komad, ali osim tipičnih "ružnih" pulovera, postoji i nekoliko prigodnih komada koje ćeš moći nositi i nakon blagdanske sezone. Božićni pulover ne mora nužno na sebi imati blagdanske aplikacije, a ovisno o svojim željama i stilu, odaberi onaj koji ćeš najlakše iskombinirati.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (280 kuna), Topshop (375 kuna), H&M (150 kuna)

Svake godine se iznova iznenadimo kreativnim idejama naših omiljenih high-street brendova koje u sklopu svojih zimskih kolekcija predstave i nekoliko prigodnih Božićnih komada. Ako ga i ne želiš za sebe, ovo je zaista savršen poklon za tvoje prijatelje i članove obitelji koji ga još nemaju u svojoj kolekciji!

 | Autor: miss7 miss7 Pull&Bear (250 kuna), H&M (190 kuna)

Komentari 0