Moda

15 najljepših statement naušnica do 80 kuna

Velike, upečatljive naušnice su definitivno ono što će podići svaku kombinaciju

Što veće, to bolje! Tako bi glasilo ovosezonsko pravilo što se naušnica tiče. Tome bi dodali još i - što šarenije. I najdosadniju modnu kombinaciju takve statement naušnice učinit će posebnom. Uz podignutu kosu posebno će doći do izražaja i sigurno će te svi pitati gdje si ih nabavila. Kako su sniženja počela, pronašli smo neke od "THE" naušnica do samo 80 kuna.

''Zabranjena'' kombinacija crvene i ružičaste pun je pogodak za iskombinirat s ljetnim stajlingom. Upečatljive naušnice osvježit će tvoj izgled, a nije zanemarivo ni što je crvena, boja strasti, uvijek dramatična pa će takav biti i tvoj look. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango 39,90kn, Bershka 39,90kn, Stradivarius 39,90kn

Resice, resice, resice. posebno ako su živih boja koje prizivaju sunce, tropske motive i šarene koktele pravi su ljetni đir. Razveselit će i tebe i sve oko tebe čak i na tmuran dan. Sa žutom ovo ljeto ne možeš pogriješiti.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara 79,90kn, Bershka 39,90kn, Mango 39,90kn

Šarene. Među raznim bojama na naušnicama sigurno će se naći i jedna ''tvoja'' boja. Razigrane i vesele, višebojne naušnice na svaku kombinaciju dođu kao šlag na tortu. Uspješno podižu svaki outfit.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango 49,90kn, Stradivarius 39,90kn ,Zara 79,90kn

Možda vas zanima 5 domaćih brendova nakita u koje smo se zaljubili Rubrika Moda Moda

I još neke kojima nismo mogli odoljeti.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara 79,90kn, Stradivarius 39,90kn, Zara 79,90kn

Eh, da, nije zlato sve što sija, ali zlatni je nakit vječan. Vraća se svakih nekoliko godina u velikom valu (mada je zapravo uvijek prisutan tu negdje) i djeluje iznimno otmjeno i kad zlato nije pravo...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka 39,90kn, Mango 39,90kn, Mango 34,90kn

Photo: None

Komentari 0