Moda

15 najljepših špagerica za ovu sezonu

Sandale na punu petu svakog proljeća doživljavaju novi procvat, a ovosezonski modeli već sad su nas sada potpuno oduševili

Svaka chic djevojka u svom ormariću za cipele sigurno ima barem jedan par dobrih ljetnih špagerica! Ako ih kojim slučajem u tvojoj kolekciji nema, ovi bi te modeli mogli ponukati na nov odlazak u shopping... Stigli su prvi divni modeli ljetnih špagerica i potpuno smo oduševljene njima! Kožne, platnene, šarene, jednobojne... Nije ni bitno, jer svake će podići tvoj stil na višu razinu!

Dizajnerske kolekcije već su pune predivnih modela visokih špagerica, a ako je suditi prema luksuznoj modi - ove sezone vladaju uzorci i boje!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Christian Louboutin (4.260 kuna), Aquazzura (3.670 kuna) ili Chloe (3.595 kuna)?

Međutim, ne brini, znaš kako to već bude s modom: svi najbolji trendovi uvijek nekako pronađu način dolaska i do high-street trgovina! Ni sa špagericama priča nije nimalo drugačija. Mango, Zara i H&M imaju svoje predstavnice na punu petu, ali genijalne modele pronašli smo i u Bershki, Topshopu i na ASOS-u. 

 | Autor: H&M H&M 300 kuna

H&M zasada ima najveću ponudu špagerica, a gotovo svi modeli dolaze i u nekoliko različitih boja. Sve ih spaja isto obilježje: puna peta od jute koja svakoj curi garantira sve prednosti koje potpetice imaju po naše noge, ali i nevjerojatnu udobnost! Upravo je udobnost razlog zašto su špagerice i sandale na punu petu favorit brojnih trendi cura!

 | Autor: H&M H&M 260 kuna

U špagericama doslovno možemo provesti cijeli dan i noć bez žuljeva i neugodnosti koje dolaze s potpeticama, a i dalje su tako stajliš i elegantne. Idealna ljetna obuća za sve one lepršave haljinice i midi suknje u koje odmah uskačemo!

 | Autor: H&M H&M 225 kuna

U Mangu također ima nekoliko modela špagerica koje bi ti se jako mogle svidjeti! Prevladavaju metalik nijanse koje će se savršeno uklopiti u svaku ljetnu kombinaciju, a možeš ih nositi u dnevnim, ali i u večernjim prilikama. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Zlatne (299 kuna), sive (299 kuna) i smeđe (349 kuna)

Špagerice nikada ne izlaze iz mode, zbog čega se svake sezone iznova zaljubimo u njih! Tako se lako kombiniraju uz sve što imamo u ormaru: traperice, maksi haljine, midi suknje,... Samim time, lako ih možeš prilagoditi svom stilu te uživati u svim njihovim prednostima!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (349 kuna), Bershka (229 kuna), Topshop (500 kuna), River Island (460 kuna)

Koje ljepotice biraš?

Photo: miss7

Komentari 0