Moda

15 komada koje stajliš cura UVIJEK ima u ormaru

Ako do sada nisi, sad ćeš ih sigurno i ti dodati u svoju postojeću kolekciju - jer ovi su komadi modni favoriti svih modernih i trendi cura

Moda nije strašna kao što ti se možda ponekad čini i definitivno ne moraš nositi skupe, luksuzne brendove 24 sata na dan. Uvijek nas zanimaju tajne trendseterica i kako se uspijevaju odijevati s takvom lakoćom. Čini se kako je njihov glavni "trik" upravo investiranje u pouzdane, bezvremenske komade koji su u principu i okosnica svakog njihovog stajliš outfita. 

Uvijek se fokusiraj na oblike, modele, boje, materijale i printeve koji ti odgovaraju i u kojima se najbolje osjećaš. Također, potrudi se pronaći bazične (ali trendi!) komade koji imaju unikatne elemente poput primjerice pulovera s balon rukavima ili hlača zvonolikih nogavica. Bez obzira na tvoj budžet, uskoro ćeš shoppingirati kao prava #fashionistica, a ovoga smo ti puta odlučili pomoći u tome i ponuditi 15 komada koje svaka prava stajliš cura UVIJEK ima u svom ormaru. 

Haljina ala Francuskinje

Seksi, elegantna i tako jednostavna. Ovo je haljinica koju ćeš nositi i po danu i po noći; i u hladnim i u toplim sezonama. Izgleda kao da se nisi pretjerano trudila, a opet si super stajliš i moderna!

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Majica s grafičkim printom

Znaš sve one silne Instagramske fotke gdje cure izgledaju tako super stajliš u najjednostavnijim trapericama i majici grafičkog printa? Da, to je look koji se uvijek isplati iskopirati! Kad poželiš malo podići cijelu kombinaciju, prebaci blejzer preko ramena i spremna si!

 

Objavu dijeli N I N A S U E S S (@ninasuess)

Klasične okrugle naušnice

Elegantne zlatne okrugle naušnice su bezvremenski komad koji će ti uvijek biti od koristi u kolekciji. Svaka elegantna kombinacija zaslužuje biti zaokružena jednim ovakvim komadom, a upravo su to klasične okrugle naušnice. 

 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Zvonoliki rukavi i nogavice

Ovi su rukavi i nogavice detalj koji može i najjednostavniji outfit pretvoriti u super statement look! Smijemo ti predložiti jednu ideju? Obuci majicu zvonolikih rukava ispod kaputa i izvuci rukave van.

 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Prugaste hlače

Jer izgledaju skupo i luksuzno, a ne moraju biti. Jer su super stajliš, ali totalno bezvremenske. Jer ih možeš nositi uz različite palete boja i zato što će vertikalne prugice vizualno izdužiti tvoje noge do beskraja. 

Blok peta 

Cipele od brušene kože, uz elegantnu blok petu, komad su koji je prošle sezone apsolutno preplavio Instagram! Izazivamo te da pronađeš kombinaciju koja neće izgledi super stajliš sa njima...

Dvoredno kopčanje

Blejzer ili kaput na dvoredno kopčanje je esencijalni dio svake ženske garderobe jer je super nosiv na sve kombinacije i zato što ostavlja jedan totalno luksuzan izgled, zar ne?

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Crvena torba

Znamo da je crna klasična, ali crvena torbica će razbiti monotone kombinacije i pretvoriti naizgled "običnu" kombinaciju u onu vrijednu pažnje. 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Bijele traperice

Zašto? Vrlo jednostavno: izgledaju skupo. Da, imamo ih naviku nositi u toplijim mjesecima, ali hrabre fashionistice nose bijele hlače i u zimi i u jesen. 

Bijele tenisice

Bijele kožne tenisice već su nekoliko sezona favorit brojnih IT cura. Super ugodne, super elegantne, super stajliš. Ma nema šanse da već jedne nemaš u svom ormaru?!

 

Objavu dijeli Leonie Hanne (@ohhcouture)

Statement naušnice

Uz jedan super klasičan par naušnica, treba ti i jedan statement model! Ovaj modni dodatak je ultimativan asesoar kojim ćeš zaokružiti svoj idealni modni look. 

Klasična košulja

Ne moramo ti valjda puno objašnjavati, zar ne? Košulja je komad koji se uvijek smatra klasičnom elegancijom i baš nikada ne možeš pogriješiti s njome. U kombinaciji s trapericama, hlačama ili suknjom - trendseterice jako dobro znaju koja je moć dobre košulje!

Crveni ruž

Ne moramo ti objašnjavat zašto. Kako najlakše pretvoriti dnevni u večernji look? Zaboravi na asesoar i štikle, crveni ruž je sve što ti treba! Vječan, klasičan, moderan, savršen. 

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Mini suknja

Svaka moderna cura u svojoj kolekciji ima jednu minicu koju može zgrabiti kad "ne zna što odjenuti". Bilo da ju nosiš ljeti ili zimi, uz balerinke ili čizme iznad koljena - mini suknja je komad u koji se isplati investirati. Samo pazi da odabereš model koji ti najviše laska i naglašava tvoju figuru. 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Dolčevita

U hladnim mjesecima, dolčevita je komad koji ti uspješno može zamijeniti sve elegantne košulje ili topove u kojima ti je možda prehladno. Savršena je za slojevite kombinacije, ali i uz jednostavne traperice i dobar kaput. 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0