Moda

12 ljetnih modnih trendova za 12 horoskopskih znakova

  • Bliži se ljeto i biranje trendova kojim ćemo osvajati plaže Jadrana ili bilo koje druge  
  • Odjevni komad koji bi mogao postati tvoj zaštitni znak prognoziraju zvijezde
  • Horoskop ti pri tom može pomoći 

Žudiš za novom ljetnom garderobom i odjevnim kombinacijama kojima ćeš osvajati poglede, ali nemaš pojma od kud bi krenula i na što bi se fokusirala? Vjerojatno ti nikad nije palo na pamet da pogledaš u zvijezde. Ne, ne radi se o metafori nego o tvom horoskopskom znaku. Horoskop ti može reći puno više od tjednog predviđanja na poslu. Zvijezde koje okruže tvoj horoskopski znak mogu ti pomoći da odlučiš koji ljetni trend trebaš prigriliti, a koji izbjegavati. 

Ovan 

Ovaj znak prepoznatljiv je po svom natjecateljskom duhu i sklonosti avanturama. Voli biti u centru pažnje i krasi ga samopouzdanje. Istakni se noseći biciklističke hlačice s upečatljivim sakoom uz koji možeš kombinirati i pojas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style Prioritised (@styletise_) on

Bik 

Bik voli praktičnost i udobnost, pogotovo kad je obuća u pitanju. Na štikle će se popeti samo kad to od njega zahtijeva formalnost prilika i radije će za svakodnevne aktivnosti odabrati nešto u ćemu će se lako kretati kako bi ovaj ambiciozni znak stigao obaviti sve što si je zacrtao za taj dan. Stopalu udobne i oku ugodne espadrile stoga su super izbor za ovo ljeto.
 | Autor: Espadrile iz DeeZee kolekcije, CCC, 159 kn   

 

Blizanac 

Blizanci su uvijek spremni eksperimentirati. Obožavaju žarke boje i uzorke. Prošlosezonska crvena boja koja je vladala ormarom skoro svakog blizanca sada je zamijenjena žutom, a uzorci su klasičnih cvjetnih ili nedifiniranih oblika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Rak

Nerijetko na rakovima i njihovim odjevnim komadima možemo vidjeti palete boja, a tie dye uzorak idealan je za haljine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Brazil (@lunnabuzios) on

Lav 

U džungli je kralj lav, a u stvarnosti su to lavice. Ovaj znak voli privlačiti poglede i dominirati tamo gdje se nalazi. Za lavice možemo reći da su sve, ali nikako da su dosadne. Haljine sa životnjskim printom na koje nećeš morati nositi grudnjak pravi su izbor za tebe i postići ćeš da se osjetiš slobodno i seksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynne Romania (@lynne_romania) on

Djevica 

Uredne i radoholičarke najbolje se osjećaju u ženstvenim haljinama i nude nijansama. Ne pretjeruju niti s bojama niti uzorcima. Ipak, u nude paletu zavući će im se svijetli ton ljubičaste boje. Ako si brineta, lila boja istaknut će tvoje lice i put, a osjećaš ćeš se bajkovito. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Vaga

Vage su elegantne dame koje tu i tamo iznenade neočekivanim odabirom modnih dodataka. Ovaj put to je bucket hat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bajans4rihanna (@bajans4rihanna) on

Škorpion 

Fatalne i mistične škorpionke vješto izazivaju miks reakcija kod ljudi svojim odjevnim kombinacijama. Najčešće ih možemo vidjeti u crnim ili bijelim komadima, a ovaj put šeširi i kaubojske čizmice koje mnogi neće imati hrabrosti nositi po vrućinama privući će naše poglede. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tezza (@tezza) on

Strijelac 

Strijelac voli avanture i uvijek je spreman za promjene planova. Traperice koje nose naziv deconstructed jeans tvoju kombinaciju će učiniti automatski zanimljivijom i zabavnijom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the art of trends (@theartoftrends) on

Jarac 

Jarac u odijelu stara je stvar. Prsluci preuzimaju vodstvo i možeš ih kombinirati i na hlače i suknje visokog struka. Dugi prsluk bez rukava, strogog kroja dodat će seksipil tvojoj pojavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Par'cha Butik Bolu (@parchabutik) on

Vodenjak 

Vodenjak voli asimetriju, a to se odražava i na modnim kombinacijama. Umjesto asimetrije kombiniraj košulje s puff rukavima i mami poglede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

Ribe 

Pripadnice ovog horoskopskog znaka su sanjive i romantične, a takav treba biti i komad u kojem ćeš blistati kad navale vrući dani. Crochet uzorak, odnosno pleteni, na haljinama moći ćeš furati i na plažu i po gradu i osjećat ćeš se kao u bajci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoples.store (@shoples.store) on

 

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0