Moda

10 ženskih odijela koje ćeš obožavati baš kao i mi

Super seksi, super elegantno, super ženstveno. Odijelo je nevjerojatno cool i apsolutno moćno, a znamo i gdje ga možeš nabaviti po super povoljnim cijenama

Žene i odijela - spoj koji do nedavno nismo mogli ni zamisliti, a danas je ovo kombinacija koja označava ultimativnu žensku snagu i moć. Nevjerojatno cool i seksi, odijelo je najbolji način kako zamijeniti već sto puta viđenu haljinu i ostaviti dojam gdje god se pojaviš. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (hlače, 350 kuna + sako, 450 kuna), Zara (hlače, 230 kuna + sako, 400 kuna), Mango (hlače, 250 kuna + sako, 450 kuna)

Bez imalo sumnje, crno odijelo će ostaviti najbolji dojam jer je apsolutno seksi i ženstveno, a s druge strane uvijek možeš kombinirati komade i razdvojeno. U hladnijim mjesecima dovoljno je prebaciti kaput preko ramena i spremna si za svaki izlazak, kako večernji tako i dnevni.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (hlače, 300 kuna + sako, 600 kuna), Topshop (660 kuna), Zara (hlače, 300 kuna + sako, 500 kuna), Topshop (510 kuna)

Ove sezone ekstra je popularan karirani blejzer, a ako ovom komadu dodaš i hlače istog printa - modni uspjeh ti je zagarantiran! Također, naši omiljeni high-street brendovi poigrali su se s različitim teksturama i bojama na odijelima, tako da ćeš svakako pronaći kombinaciju za sebe.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (hlače, 230 kuna + blejzer, 400 kuna), H&M (hlače, 160 kuna + blejzer, 375 kuna), Mango (hlače, 200 kuna + blejzer, 300 kuna) 

A što kažeš na jedno odijelo u boji? Nama su favoriti definitivno komadi u crvenoj ili ljubičastoj boji, ali ni s odijelom cvjetnog printa ne možeš pogriješiti. Možda će ti zvučati čudno, ali odijelo možeš kombinirati i sa visokim potpeticama, ali i s najjednostavnijim tenisicama. 

 

 

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

 

Photo: Zara

Komentari 0