Moda

10 trendova koje dečki potajno vole vidjeti na nama

Postoje trendovi koji dečki na nama preziru (što mi i moj vlastiti daje do znanja svaki put kad obučem trapez hlače!), ali neki od ovih IT komada u stvari im se sviđaju

Jesi ikada razmišljala o modnim trendovima koje muškarci vole (ili ne vole) vidjeti na nama? Većina nas svjesna je da postoje ONI klasični trendovi koje dečki obožavaju (čitaj: mini haljina, crveni ruž, štikle), ali neke od ovih trendi IT komada s popisa stvarno nismo očekivali. 

Naravno da je uvijek najvažnije da se odijevamo onako kako se najbolje i najljepše osjećamo, međutim čuti mišljenje suprotnog spola uvijek nas zabavi, pogotovo kad se radi o stvarima koje muškarci na nama obožavaju...

Hlače koje podsjećaju na trenirku

Ne, ne mislimo na one velike sportske donje dijelove trenirka kakve nosiš po doma već njihove moderne, elegantne varijante. Sada su super popularne hlače sportskog looka s crtom sa strane, a dečkima u njima izgledamo totalno cool. U principu, muškarcima se sviđaju komadi koji odaju dojam kao da su "iz njihovog ormara", a ove su hlače slika i prilika upravo toga. 
 

 

Objavu dijeli @alma_chillout

Kombinezon

Ha, nije li kombinezon ustvari muška varijanta "seksi vodoinstalatera", samo u puno elegantnijoj i modernijoj verziji?

Košulja

Kako košulje na kopčanje nisu originalno predviđene i zamišljene za tijelo s grudima, vrlo često se desi da kroz gumbiće proviruje koža...Trebamo li dalje objašnjavati zašto je košulja muškarcima stvarno seksi?

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Odijelo

Odijelo je seksi, ozbiljno i elegantno. Podsjeća na holivudske scene seksi šefica, a i poznato je da muškarci vole vidjeti žene u "svojoj" odjeći.

Oversized majice

Dečki ih smatraju seksi jer izgledaju jako opušteno i casual te odaju dojam da je djevojka pristupačna i normalna. Plus: uvijek maštaju o tome što nosimo ispod!

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Retro rokerska majica

Iako muškarci najčešće ne razumiju žensku modu i IT trendi komade, retro majica s printom rokerskog benda za njih ima savršenog smisla. Samo pazi da bude dovoljno mala kako ju ne bi "posudio" i tvoj dečko...

Sportska odjeća

Imamo za tebe jednu riječ - tajice! Da se pita muškarce, osobi koja je izmislila sportske tajice od likre treba dati Nobelovu nagradu. 

 

Objavu dijeli Jen Selter (@jenselter)

Statement pulover

Puloveri s fora natpisima ili slikama su znak da djevojka ima stila, osobnosti, smisla za humor i dovoljno samopouzdanja da to svima pokaže. 

 

Objavu dijeli Carli Bybel (@thefashionbybel)

Traperice visokog struka

Što više trebamo reći osim da visokostrukirane traperice i hlače savršeno naglašavaju žensku figuru, a guza u njima izgleda fantastično. Volimo ih i mi, ali i naši dečki!

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Veliki šešir 

Ovaj retro cool komad jedan je od omiljenih modnih dodataka koje muškarci vole vidjeti na ženama. Vraća ih u neko prošlo doba, izgleda damski i potiče maštu jer žena s njime (u njihovim očima) postaje samozatajna i tajanstvena.

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Photo: Instagram

Komentari 0