Moda

10 šlapica za po vani

Čak i oni koji su do nedavno ovaj trend prezirali, polako ali sigurno, prelaze u klub obožavatelja ovog neobično udobnog i super stylish trenda!

Preuzimanje modnog trona ovog hit trenda nije prošlo bez turbulencija. Na početku sezone rijetko su se kome svidjele te su naišle na potpuno zgražanje i osude. No nekoliko mjeseci poslje šlapice su se iskristalizirale u potpuni hit a dućane su preplavili modeli inspirirani dizajnerskim komadima. Volimo ih jer su tako jednostavne za kombiniranje. Jednako dobro izgledaju na posve klasičan, poslovni outfit kao i na kratke ljetne haljinice!

Za klasičarke

Ako misliš da nisi dovoljno odvažna za ovaj trend najbolje da pokušaš s ovim jednostavnim modelima. Vječne prugice idealan su izbor za ljeto, metalik srebrne će pobići svaku kombinaciju a crne će se vrlo brzo pretvoriti u tvoju omiljenu obuću. Pusti neka model govori sam za sebe i kombiniraj ih na naizgled stroge hlače ili midi haljine.

 | Autor: promo promo

Lijevo Mango 449 kn, Sredina Topshop 26 funti, Desno Topshop 32 funte

Za vječne romantičarke

Nepopravljive romantičarke uz lepršave ljetne haljinice mogu kombinirati nježne modele ukrašene cvijećem. Naš su ljetni favorit uvijek bijele haljinice uz koje je  za savršeni ženstveni i romantičan izgled potreban još samo nježno roza ruž i opuštena blago valovita kosa.

 | Autor: promo promo

Lijevo Topshop 52 funte , Desno Ego 24,99 funti

Za cure kojima su trendovi Biblija

Još jedan trend koji ove sezone obožavamo su izvezeni detalji po odjeći, obući i modnim dodacima. U kombinaciji sa popularnim šlapicama dobit ćemo savršen odabir za curke koje trendove prate u stopu!

 | Autor: promo promo

Lijevo Free People 108 funti, Sredina Free People 108 funti, Desno ASOS 22 funte

 

Two things you might have noticed I can't get enough of 1. Gingham 2. Gucci Princeton Loafers 😍🤗😬

A post shared by meganellaby (@meganellaby) on  

 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0