Moda

10 najljepših neutralnih pulovera koje možeš nositi uz SVE

Jedno je sigurno: s neutralnim, svijetlim, nježnim puloverom nikada ne možeš pogriješiti! Zašto je dobro uložiti u jedan ovakav komad, donosimo u nastavku...

Od količine materijala, printeva i boja koje ove sezone vladaju topovima, majicama i puloverima, ponekad nam se dogodi da zaboravimo na ikoničke, klasične komade. Jedan do njih svakako je i jednostavni, neutralni pulover. Bež, svijetlo smeđi, prljavo bijeli; odaberi nijansu koja ti se najviše sviđa i uloži u jedan ovakav komad koji će ti uvijek biti pri ruci. Zašto nam je svima potreban? Zato što izgleda klasično i elegantno, dobro dođe u svim "nemam što obući situacijama", a možeš ga kombinirati uz apsolutno sve što zamisliš.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (999 kuna), H&M (300 kuna), Stradivarius (140 kuna)

Krupno pletivo nikad neće biti OUT i upravo je to razlog zašto se u ovaj komad uvijek isplati uložiti. Srećom, ne mislimo na velike investicije, jer svi tvoji omiljeni high-street brendovi u svojoj ponudi imaju genijalne neutralne pulovere i džempere u koje ćeš se odmah zaljubiti. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (230 kuna), H&M (750 kuna), Mango (250 kuna)

Smijemo ti predložiti jedan od ovih genijalnih komada? 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (300 kuna) ili Zara (300 kuna)?

Bez obzira na to koju neutralnu nijansu odabereš, apsolutno sve će ti pristajati uz tvoje omiljene traperice, a u kombinaciji s najjednostavnijom suknjom, dobiti ćeš cool kombinaciju i za dnevne, ali i za večernje prilike. U svakom slučaju, ako već nemaš jedan ovakav klasični komad u ormaru, slobodno se posluži našim prijedlozima i inspiracijama! Mi ih apsolutno obožavamo. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (250 kuna), H&M (225 kuna), Bershka (190 kuna)

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0