Moda

10 najljepših cipela za svečana događanja

Prosinac je vrijeme za glamuroznu i chic obuću, a blagdanski partyji su trenuci kada se želimo istaknuti i biti stilski dotjerani 

Prosinac je čaroban mjesec pun glamura, radosti i druženja, te je to idealno vrijeme da zasjamo u blagdanskom outfitu. U trgovinama Mass i na mass-shoes.com pronaći ćete najnovije trendove obuće i najljepše party cipele, od elegantnih salonki do udobnih balerinki. U prosincu svoj look možete upotpuniti lijepim sandalama ili polusandalama, pogotovo ako slavite kod kuće ili na nekom udobnom i toplom mjestu. 

Koje su ovogodišnje najmodernije cipele za blagdanski stajling? 

Salonke s detaljima neizostavne su za elegantne modne kombinacije jer u trenu stvaraju chic modni look. Ove cipele ističu se ukrasnim kopčama koje prekrasno svjetlucaju pri svakom koraku. 

 | Autor: pr pr

Tražite način da se istaknete na zabavi svojim stilom? Pravi izbor za to su lakirane cipele i cipele koje su posute kristalima i kamenčićima. One daju poseban šarm svakom outfitu, baš kao i polusandale i sandale sa sjajnim ukrasima. 

 | Autor: pr pr

Naravno, elegantne modne kombinacije nisu potpune bez elegantnih crnih salonki. Ovo je zaista sofisticirana cipela i dobro se slaže uz razne kombinacije, bez obzira na dužinu haljine. 

 | Autor: pr pr

Elegantna ženska obuća u nijansama poput srebrne, metalik plave i zlatne u vaš će ormar unijeti dašak glamura koji je baš karakterističan za ovu sezonu. Na Mass webshopu nalazi se raznolik izbor obuće u ovim nijansama, uključujući polusandale, sandale i salonke. Srebrne cipele dobro pristaju uz odjevne kombinacije različitih boja, dok kontrastna odjeća izvrsno ističe metalik plavu i zlatnu obuću. 

 | Autor: pr pr

Nude salonke su svestrane i dobro se slažu s različitim bojama odjeće pa se s njima lako mogu kreirati sofisticiran i elegantan stajling, pogotovo ako odaberete odjeću u jarkim bojama. U Mass trgovinama nudi se izbor salonki različitih uzoraka, visina potpetica i detalja s kojima možete osmisliti savršen look za blagdanska događanja. 

 | Autor: pr pr

Cipele s debelim potplatom odličan su izbor za sve koji vole visoke pete, a istovremeno žele stabilnu i udobnu obuću. Ove godine posebno su trendi salonke s debelim potplatom koje će vašem blagdanskom stajlingu dati poseban izgled. Među njima se ističu modeli koji su potpuno posuti kamenčićima. 

 | Autor: pr pr

Započnite svoj blagdanski look i budite zvijezda zabave s cipelama u hrabrim bojama. Odaberite sandale, polusandale ili sandale u ružičastoj, plavoj ili crvenoj boji i tako uljepšajte svoj svečani look. Nemojte se bojati izraziti svoj stil odabirom obuće u upečatljivim bojama koje ove godine vladaju kolekcijama cipela. 

 | Autor: pr pr

Minimalističke sandale izvrstan su izbor za party obuću. Ove sofisticirane cipele vrući su trend koji traje od ljeta i prikladne su za razne prigode, od romantičnih večera do gala događanja. Najljepši modeli u crnoj ili nježnim nijansama bijele i bež boje mogu se pronaći u kolekcijama brendova UPcollection, Tamaris, Nero Giardini i Nine West.     

 | Autor: pr pr

Što ako ne volite potpetice? 

Za sve one koje izbjegavaju štikle čak i u elegantnim i svečanim modnim kombinacijama ili ih iz raznih razloga ne mogu nositi, chic lakirane balerinke odličan su izbor. To su svestrane cipele prikladne za razne prigode, uključujući blagdanske zabave i večere. Šiljasti vrh čini ih posebno elegantnima.  

 | Autor: pr pr

Photo: pr

Komentari 0