Moda

10 iritantnih stvari koje slavne fashionistice rade na društvenim mrežama

Ono što nije na Instagramu, kao da se nije ni dogodilo, moto je kojim se u posljednje vrijeme vide sve slavne fashionistice te živciraju ostale ljude maglovitim fotografijama s revija, pozivnicama i bezbrojnim heštegovima

Na društvenim medijima svakodnevno nas bombardiraju savršeni selfiji slavnih, a posebice u mjesecu mode, s heštegovima poput #NYFW. U čast svih fashionistica, kako onih slavnih tako i 'običnih' djevojaka koje su opsjednute modom, izabrali smo 10 stvari koje su svima zajedničke, a koje nas ujedno i najviše živciraju ljude na društvenim mrežama:

1. Maglovite fotografije modnih pisti koje preplavljuju Instagram. Jeli taj duh zapravo Cara Delevigne koja se okreće na modnoj pisti? Nitko ne može odgonetnuti točno koga ste fotografirali, ali bar svi znaju da ste bili na velikoj modnoj reviji, a to je jedino važno, zar ne?
2. Fotografije outfita u zrcalu. To uopće nije ni nije selfie, već 'skromno' hvaljenje svojim stylingom, kojeg očito smatrate odličnim i samo 'pecate' komplimenta.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

3. Heštegovi brendova. Ako niste označili sve brendove odjeće koju nositi, to je očito modno samoubojstvo. također, obavezno treba i uputiti sve da dotaknu sliku kako bi vidjeli gdje ste nabavili sve što nosite, od cipela do sjenila na kapcima.
4. Fotografije pozivnica i akreditacija. Jer kao da niste ni pozvani na modnu reviju ako se to nije našlo na Instagramu.
5. Jutarnje stiliziranje outfita kao u časopisu. Slaganja komada odjeće koje ćete nositi taj dan na krevet ili pod, koje obavezno uključuje i par dizajnerskih komada, gotovo je neizbježno za fashionistice, koje se najčešće kasnije u tom istom outfiti fotografiraju i u zrcalu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

6. Pretjerivanje s heštegovima. #NYFW #Prada #IWokeUpLikeThis #chic #selfie ... Od pretjeranih heštegova, ponekad više nikome nije jasno što se događa na fotografiji.
7. Fotke nakon tjelovježbe. Svaki odlazak u teretanu, na yogu ili trčanje kao da se nije dogodio, ako niste objavili bar jedan sportski selfie.

 | Autor: @khloekardashian @khloekardashian

8. Obavezna objava svega što ste kupili u šopingu. Svi moraju vidjeti vaše nove krpice, a pogotovo ako uz njih idu i heštegovi velikih dizajnerskih imena. neka svi znaju da vi za šoping trošite bar jednu prosječnu plaću i za to vas nije briga.
9. Selfiji s još slavnijim prijateljicama. Sve se vrti oko stjecanja što više sljedbenika. Za 'obične' fashionistice to će učiniti fotka s bilo kojom slavnom osobom, dok one malo slavnije trebaju za fotku pronaći nekoga još poznatijeg.
10. Darovi od dizajnera. Čim stigne poklon od dizajnera, prvo treba fotografirati samu kutiju, a zatim i ono što je u njoj. Neka svi vide da vi ni ne trebate trošiti na skupocjene krpice, već vam ih dizajneri šalju sami.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0