Moda

10 inspirativnih modnih kombinacija s 10 komada koje možemo nositi od danas do kraja ljeta

  • Nadamo se da smo ti uštedjele malo truda, ovih deset komada možeš vrtiti unedogled ovog ljeta
  • Bilo na moru, bilo u gradu, ova capsule kolekcije će pokriti sve potrebe
  • Osim badića, njega nismo stavili, to ne moramo posebno napominjati, zar ne? Već si ga kupila...

Možda uštedimo nekome malo razmišljanja ujutro ispred ormara: ovih 10 odjevnih kombinacija pokrit će više-manje sve naše potrebe ljeti. Ima ih ovdje za sve prilike, od odlaska na plažu do ostanka u gradu i posla, od aktivnog odmora (ne preaktivnog, mislimo tek na opuštenu vožnju biciklom, do večernjeg izlaska koji zahtijeva malo više elegancije. 10 odjevnih kombinacija odnosno 10 ključnih komada uz koje ti ovo ljeto ne treba ništa više. Možeš ih vrtjeti ukrug svakih 10 dana i češće.

1. Šećerna vata look

Jedan komad u nježnijoj, pastelnoj verziji duginih boja baš pogađa cotton candy trend, a pokrit će brojne prilike, od promatranja zalaska sunca, do turističkog tumaranja nekom novom destinacijom.

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: H&M, haljina na bretele (49,99 eura)

2. Vozikanje uokolo

Ovo nije odjeća za bisiklističke brdske poduhvate već za ležerno vozikanje, do prijateljičine kuće na kavu, do plaže... A ovakav slatki kombinezon (za retro look može od frotira) možeš nositi na različite načine, ovisno kako ga stiliziraš.

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: Reserved, kratki kombinezon (12,99 eura na popustu)

3. Idemo na sat baleta

Popularnost balerinki ne pada ni ljeti, posebno ako si još u gradu. Ovdje će se lijepo uklopit u kombinacije u bijeloj boji i s ljetnim komadima, poput ove suknje od ažura.

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: Reserved; kukičane balerinke (49,99 eura)

4.  Neka bude kratko

Znamo da nisu samo maksi suknje ovogodišnji trend, jednako jak su i mikro minice. A kad ćeš bolje prilike za nositi superkratke suknje od sredine ljeta kad su temperature najviše, a mi najopušteniji što se tiče odijevanja.

Naš prijedlog:

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, suknja sa šljokicama (35,99 eura na popustu)

5. Ništa bez bijele haljine

Nitko ne može poreći moć bijele haljine, bez nje jednostavno nema ljeta. I još je tako nosiva! Funkcionira u svim prilikama uz samo jedan izuzetak - ako si gošća na vjenčanju.

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: Zara, izvezena košulja-haljina (59,99 eura)

6. Uredski život

Da, da, dobar dio ljeta moramo i raditi, prije godišnjeg ili kad stigne onaj tužni dan kad se s njega vratimo, na primjer 1. kolovoza. Košulja s prugicama izvrstan je poslovni komad, ne zamo zbog svoje uglađenosti nego i kao zaštita od klime koja nemilosrdno puše.

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: Zara, prugasta košula (25,99 eura)

7. Maksimalno maksi

Nisi baš od minica? Uskoči u kakvu dugu, dugu, raskošnu maksi suknju koja će divno lepršati oko tvojih nogu dok koračaš. Bit će fantastičan komad i za svečani večernji izlazak, posebno uz ovakav provokativi topić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: Bershka, suknja s volanima (25,99 eura)

8. Voćno i sočno

Ne samo voćni motivi poput uzoraka limuna i naranča su ljeti popularni već i kombinacije boja koje asociraju na voće. A najdraže ljetno voće nam je lubenica...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by simone noa (@simonenoa)

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto Reserved, hlače (22,99 eura)

9. Nove visine 

Za zaljubljenice u cipele, nema boljeg nego nabaviti par sandala koje će sve podići na novu razinu. Čak i doslovno - jer platforme nas nisu napustile ni s dolaskom ljeta.

Naš prijedlog:

 | Autor: Pr Pr Foto: Reserved, sandale (25,99 eura)

10. Boje na naočalama

Ovo ljeto ne priznajemo diskretne okvire sunčanih naočala, što deblji i u što žarkijoj boji, to bolje. I zaštita i statement komad, to je ono što su sunčane naočale ovo ljeto.

Naš prijedlog: 

 | Autor: Pr Pr Foto: Mango, naočale iz Simon Miller kolekcije (79,99 eura)

Photo: Instagram@ninasandbech

Komentari 0