Moda

10 ideja što odjenuti kad je vani pakleno vruće

Kad se ljetne temperature popnu iznad 30 stupnjeva, zadnja stvar o kojoj razmišljamo jest outfit i moda, ali ipak postoje kombinacije koje su kao stvorene za vrućine i spasit će te u kritičnim situacijama

Kad nas ljetne temperature udare punom snagom, zadnja stvar na pameti nam je outfit. Čak štoviše, u takvim je trenucima najteže uopće odabrati što odjenuti na +30 stupnjeva, jer nam je svaki komadić odjeće na nama u stvari - višak. Sigurni smo da će se svaka od vas složiti s nama kad kažemo da je gotovo nemoguće ući u traperice dok nam kaplje znoj s čela, a na svakoj imalo debljoj  tkanini odmah ostavljamo tragove od znoja. 

Lanena haljina + sandale

Lan je materijal broj jedan za ljetne vrućine. Ugodan, lagan i prozračan, lan je idealan za haljine, hlače, topove i hlače. Lanena haljinica svakako je jedan od najvećih ljetnih trendova i u koju god high-street trgovinu zaviriš, pronaći ćeš jednu i za sebe. Dovoljno je da ju iskombiniraš sa jednostavnim ravnim sandalama i spremna si za svako ljetno druženje, bez obzira na temperature.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (249 kuna), Zara (299 kuna), H&M

Kratke traper hlačice + top otvorenih ramena

Na visokim temperaturama traper nosimo samo u kratkoj varijanti. Kratke traper hlačice najbolje je kombinirati sa lepršavim, prozračnim topovima poput primjerice topa otvorenih ramena ili super lagane košuljice.

 | Autor: miss7 miss7 Zara kratke hlačice (179 kuna), Bershka top (99 kuna), Stradivarius (119 kuna)

Košulja-haljina + natikače

Još jedan super komad za vruće ljetne mjesece je i košulja-haljina koja je prozračna, lagana. super jednostavna za kombiniranje, a paralelno s tim mega trendi i cool. Možeš ju kombinirati doslovno uz sve  što ti padne na pamet, a jednako će dobro izgledati i uz ravnu obuću, ali i uz visoke potpetice. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M, Zara (229 kuna), Bershka (119 kuna)

Bermude + bodi

Kad ne znaš što odjenuti jednog vrućeg ljetnog dana, ova kombinacija ti je siguran odabir. Uz klasične bermude odaberi jedan bodi bez naramenica te zaokruži cijeli outfit omiljenim sandalama ili super trendi parom natikača.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara bermude (179 kuna), H&M bodi, Zara bodi (119 kuna)

Pamučna midi haljina

Midi haljina je svakako komad koji ti treba za ljeto. Možeš je nositi doslovno u svim prilikama, a pamučni komad je još k tome i super ugodan, lagan i prozračan. Pamučnu midi haljinu možeš nositi na posao, ali i u večernji izlazak; a k tome ti i nikad neće zadavati probleme na visokim temperaturama.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (199 kuna), Zara (179 kuna), H&M 

Lepršava haljina

Ništa nikad neće pobijediti lepršavu cvjetnu haljinicu u ljeti. Komad koji je uvijek IN, uvijek moderan i prihvatljiv za sve prilike. Doslovno ga možeš kombinirati uz sve svoje modne dodatke, a sam po sebi je dovoljan statement da ostavi dojam kad treba.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M, Zara (399 kuna), Bershka (249 kuna)

Mini suknja + t-shirt

Minica i t-shirt nikad nisu loša kombinacija, pogotovo kad ideš na dejt sa dragim ili na večeru s prijateljicama. Kad ne znaš što odjenuti, ovo je sigurna kombinacija koja uvijek izgleda svježe i moderno. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara minica (229 kuna), H&M t-shirt, Bershka t-shirt (50 kuna)

Kombinezon

Cijeli outfit u jednom komadu? Da! Odaberi kombinezon od laganijeg, lepršavog materijala te svjetlijih boja. Ne trebaš puno brinuti o tome što odjenuti, a osjećat ćeš se super ugodno bez obzira na temperature. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (249 kuna), Zara (229 kuna), H&M

Lepršavo odijelo

Odijela obožavamo, a na +30 stupnjeva najbolje je odabrati neki lepršavi model koji će biti dovoljno prozračan i lagan te neće uzrokovati dodatno znojenje i neugodu. Što jači print, to bolje! Plus: odijelo možeš nositi u baš svim prilikama, zajedno ili odvojeno.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (800 kuna), Stradivarius (290 kuna), Zara (800 kuna)

Maxi haljina

Uz kombinezon, maxi haljina je svakako još jedan super jednostavan komad koji ti treba uvijek biti pri ruci kad ne znaš što odjenuti na visokim temperaturama. Lagana i prozračna, a jako stajliš - maxi haljina komad je koji već sezonama obožavamo i uvijek rado nosimo. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (199 kuna), H&M, Bershka (119 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0