Moda

10 genijalnih stvari sa Zarinog skrivenog sniženja

Zara ima savršen dio svoje ponude koji je nažalost prečesto zapostavljen, a pun odličnih ulova - od danas više nikad nećeš preskakati Zarino skriveno sniženje

Jesi li znala da je dio Zarinog asortimana baš uvijek na sniženju? Postoji sektor na službenoj online shopping stranici koji je pun sniženih komada - i odmah ti kažemo da su neki od njih nevjerojatno jeftini i nevjerojatno predivni!

U sniženom odjelu pronašli smo najviše košulja - svih boja, dužina, modela i uzoraka. Ako ti nedostaje nekoliko genijalnih košulja u ormaru, ovi će te komadi apsolutno oduševiti. 

 | Autor: Zara Zara Zara košulje - 100, 120 i 80 kuna

Također, jedan od hit komada za kojim su poludjele sve trendseterice i obožavateljice mode je bile Zarina duga traper jakna, koja je sada snižena na samo 150 kuna!

 | Autor: Zara Zara Bluza (120 kuna) i traper jakna (150 kuna)

U sektoru torbica pronaći ćeš neke savršene modele koji su sada sniženi - od mini modela na lancu i clutch torbica, pa sve do velikih vrećastih komada i ruksaka.

 | Autor: Zara Zara 150 i 180 kuna

Čak nas je i dio s cipelama jako iznenadio jer u ovom dijelu možeš pronaći i neke komade iz aktualne kolekcije! Nas su se najviše dojmile crne balerinke od baršuna koje će tako dobro pristajati uz sve jesenske outfite koje imamo u planu...

 | Autor: Zara Zara Balerinke i cipele s potpeticom, 180 kuna

Photo: Zara

Komentari 0