12. lipnja 2012.

Mistična žena s dva lica

Jure Perišić.
1/11

Mladi dizajner Aleksandar Žarevac predstavio je svoju prvu kolekciju na prošlom Dove Fashion.hr-u s kojom je oduševio ljubitelje mode. U njoj prikazuje dualnost žene i ženu s dva lica - dobro i zlo. I sama kampanja naslanja se na inspiraciju.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić "Kao lokaciju smo odabrali simbolično mjesto, točnije crkvicu Sv. Jakova na Sljemenu koja najbolje korespondira s mojom idejom o kolekciji za jesen/zimu 12./13. S obzirom da je kolekcija crno bijela te da se uvijek volim igrati s kontrastima želio sam prikazati borbu dobra i zla. Iz tog razloga na nekim fotografijama modelu se na licu vidi patnja, bori se sama sa sobom, pokušava se izdignuti tamo gdje je pala, dok je na drugim fotografijama samouvjerena, a možda i zla. Ono što sam želio prikazati jest činjenica da nitko nije savršen te da u svima nama leži dobro i loše, i to je vječita ljudska borba", izjavio je dizajner.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Za fotografije je zaslužan talentirani mladi fotograf Jure Perišić, model je Katarina Skelin (Talia Models), a za make up i frizuru zaslužna je Sandra Mladenović.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije kampanje...

Komentari 0