02. ožujka 2020.

miss7 ti daruje ulaznice za Teatar Exit

Dobitnica nagradnog natječaja je: Dubravka Vidovic. Čestitamo!

Darujemo ulaznice za predstavu "PLUĆA" u Teatru Exit. Prijavi se i iznenadi prijateljicu, majku, sestru ili brata. miss7 nagrađuje samo  najkreativnije odgovore.

Mladi, obrazovani i ekološki osvješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe. 

 | Autor:

Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno. 

 | Autor:

Pluća su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

 

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Komentari 0