Miss7 Blog

Što mi žene OBOOOŽAVAMO da nam muškarci rade?

Prošlu nedjelju sam napisala blog „Što to muškarci NE VOLE kod nas žena? Moram priznati da mi se javilo jako puno frendova s povratnom informacijom da sam, kako se to kaže u mojoj Dalmaciju, ubola točno u sridu! I drago mi je da jesam, a toplo se nadam da sam i ženama pomogla. Logičan slijed bi sada bio uzvratiti sa „Što to mi žene ne volimo kod vas muškaraca?“, ali neću biti zločesta, već ću napisati nešto sasvim kontra. Stoga, dragi muškarci, na ovaj blog možete slobodno gledati kao na svojevrstan podsjetnik, u slučaju da ste, iz bilo kojeg razloga, zaboravili kako biti pravo i neodoljivo muško.

U obzir sam uzela životno iskustvo ili ti ga „utakmice u nogama“ svojih prijateljica, poznanica i kolegica, s kojima desetljećima ispijam kave ili džin tonike. Dobro, ajde, dodala sam i poneku crticu iz autobiografije. I evo suma summarum onog najvažnijeg što mi žene obožavamo da nam vi muškarci radite, a da toga možda niste ni svjesni:

- Kad se trudiš oko mene. Zapela sam ti za oko. Napeta sam ti. Privlačim te. Prvo mi to, jasno i glasno, kažeš. I onda mi daš do znanja i svojim ponašanjem, da se u nijednom trenutku ne moram zapitati „Je l' ti se sviđam?“. A to radiš tako da mi se javljaš, održavaš komunikaciju, pokazuješ interes, prisutan si mi u životu i onda jako brzo uslijedi…

- Kad poduzmeš inicijativu. Poziv na kavu, pelin , konjak, štok. Što god. Samo da je in vivo. Jer ne želim da tipkanje, lajkanje, govorne poruke ili telefonski razgovori traju u nedogled. Ono kad me snimiš na Badnjak, a pozoveš na cugu za Veliku Gospu. Srežeš to u startu, jer me želiš  en face. Želiš me namirisati, kako se to lijepo kaže. A bome, želim i ja tebe. Tvoja inicijativa se odnosi na početnu fazu veze kada od tebe i očekujem da budeš poduzetan, domišljat i da me zainteresiraš. Kasnije, kad smo u vezi naravno da i ja poduzimam što god mi padne na pamet samo da nam bude lijepo, ugodno i zabavno. Ne, ne očekujem od tebe da stalno budeš marioneta koja će izvoditi ludosti. Bez brige, izvodit ću ih ja, jednom kad me osvojiš. I da, mi žene volimo da nas osvajate. Iako znamo da su lijepe geste ipak samo geste, ali dobro dođu, jer s tim mi pokazuješ poštovanje, naklonost, trud i interes. A na to, nijedna žena, vjeruj mi, neće ostati imuna.

- Kad me pitaš i kad me čuješ. Što znači, da ne pričaš samo i isključivo o sebi. Pa onda malo o svom autu. Želim te zanimati - ja. I to iskreno, bez fige u džepu, kao ljudsko biće. Volim kad me gledaš. Kad me upijaš. Kad me slušaš što ti pričam. I ono najvažnije - kad me čuješ. I ne sa ciljem - samo da me odvučeš u krevet. Tko sam, što sam, što me veseli, što me ljuti? Što mi je strast, a kad me je strah? Slobodno me pitaj. Kada ženu pitaš o njenoj iskonskoj suštini i kada se ona osjeti viđenom, vjeruj mi – prolaz ti je zagarantiran.

- Kad razgovaraš sa mnom. Nakon posla kada dođem doma, želim ti ispričati kako mi je prošao dan. I jednako tako, želim čuti kakav je tvoj dan bio. Čisti sharing. I niša drugo. Kroz komunikaciju se mi s vama zbližavamo. Znamo da je vama seks put k bliskosti, ali nama je bliskost put k seksu. To je velika razlika. Stoga se potrudite da se prvo s vama kroz razgovor  zbližimo, steknemo povjerenje i opustimo se, prije nego vam se konačno i prepustimo.

- Kad mi držiš leđa – dok prolazi kroz financijsku krizu ili ima problema na poslu, dvije čarobne koja svaka žena voli čuti: Riješit ćemo. Ugodno, smirujuće, zaštitnički. I da, vražje seksi. Mi žene smo itekako svjesne da vi volite biti konkretni i kada vam netko, a pogotovo žena, priča o svojim trenutnim problemima, da to jednostavno volite riješiti. Sad i odmah. No, ne morate nam svaki problem odmah rješavati, možemo ga riješiti i mi same (pogotovo ako smo na to navikle), ali te dvije čarobne riječi želimo da nam kažete. I hvala vam od srca na tome.

- Kad me nasmijavaš. Ako se s tobom ne smijem, ćao, đaci! Ništa gore od dosadnog ili preozbiljnog frajera. Što ne znači da moraš biti vjetropir ili djetinjast. Itekako je bitno da si odgovoran, sposoban i stabilan kada je to potrebno, ali mi je bitno i da se s tobom mogu kreveljiti, rugati i smijati. Na svoj ili na tvoj račun, sasvim je svejedno. Uostalom, smisao za humor je odraz inteligencije, a svi dobro znamo koliko se mi žene na taj mozak palimo. 

- Kad mi kuhaš. I neka zvuči krajnje šovinistički (na ženski način), al' ovo je živa istina!!! I to će svaka iz ovih stopa potpisati. Primjećujem kako se sve više muškaraca, u zadnje vrijeme bacilo u kulinarske vode, a mi žene s tim nemamo apsolutno nikakvih problema. Samo vi nama kuhajte! I sasvim nam je svejedno kako će jelo ispasti. Ma pojest ćemo sve što nam pripremite, samo zato jer se junački trudite. Volimo jesti zajedno, volimo kad nas hranite, volimo da nas debljate i govorite nam kako smo vam savršene upravo takve kakve jesmo. 

- Kad znaš popravljati po kući. Sad će ispasti da želimo i Kuhara i Majstora. E, pa želimo. Ali, da se razumijemo, nama je dovoljno da prvo sam pokušaš popravit puknutu cijev ili odštopati sudoper. Dakle, barem probaj sam prije nego što nazoveš majstora. Ne očekujemo od tebe da budeš vodoinstalater ili roletar ili keramičar. Ali nam je naprosto HOT! Kada muško dobro zna sa alatom. 

- Kad me diraš. Kontakt nam je bitan (čitaj: ona bliskost). Da me držiš za ruku dok hodamo gradom, maziš po leđima dok gledamo film, i da me nakon seksa čvrsto zagrliš. Ma, da me ćopiš za koljeno ispod stola kad smo kod frendova na večeri, da me stisneš oko struka i poljubiš u vrat dok perem tanjure - mogućnosti su ti neograničene. 

- Kad me u toku seksa pitaš “Što želiš da ti radim?“- mislim da ne poznam niti jednu koja bi na ovo ostala imuna. Pokazuješ interes i stavljaš sebe u drugi plan, samo kako bi mi pokazao koliko sam ti bitna. Ukratko - nisi sebična konjina, već prava kavalirčina. 

- Kad se pobrineš da doživim veliki O prije tebe. Brojni su oni koji samo gledaju na svoje dupe i onda se čude kao purani dreku kako to da im žena jako teško ili skoro nikada ili možda čak nikada ne doživi vrhunac. Ili onda još gore - krive nju i njenu ludu glavu. E pa, dragi moj, na tebi je da se prije svega dobro pobrineš da ti se žena opusti, a potom i prepusti. I da na koncu posao bude obavljen. Po mogućnosti i više puta. Hvala lijepa. Tek tada je red na tebe. I ne, nema nikakvog  fejkanja, laganja i muljanja, samo kako bi ti mislio kako si posao obavio i da bi se osjetio pravim muškarcem. A još veća laž je da nam orgazam nije bitan. Bitan je. I točka. I na koncu, ne brini da ćeš ostati uskraćen. Jer žena kada je zadovoljena napravit će sve da usluga bude uzvraćena. 

 

*Stavovi i mišljenja u ovom tekstu osobni su stavovi autora i ne odražavaju stavove i mišljenja redakcije i uredništva

Photo: Pixsell/Sandra Šimunović
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    feminizam uzraku muskarci ovo no kakve sgt vi nstagramuše haha sta bi da vam nije muskaracam, zene su slozne st se tice po pitanju spola muskarci nisu, ne znam tko bi zenama udovoljio vise
  • Nitko

    Ma hajde dosadne ste više. Puni su vas portali samo se naslikavate, radite neki koristan posao,a ne da mislite samo kako je u krevetu. Mi bi ovo, mi bi onako. Počnite misliti galavom a ne ..... Dosadne ste više!