Miss7 Blog

Mlađe je slađe - zato uživaj. Bitno je da si ti sretna, a selo neka priča

Kad je muško s mlađom, to je onda svima normalno, ali kad je žena s mlađim to je onda svima - malo čudno. U svakom slučaju, zanimljivo, drugačije, zabavno, pomalo i zabranjeno. Jer je i dalje društveno neprihvatljivo, koliko god mi prodavali da smo liberalni.

Kad žena svojim frendicama kaže "Ej, spetljala sam se s mlađim" tada neminovno uslijedi hihot, uz tapšanje po ramenu i komentar "Neka uživaj, zaslužila si" jer se pretpostavlja da je on njoj samo i isključivo za jednu stvar, a svi dobro znamo koja to stvar jest.

No, što nas žene uopće privuče na mlađim muškarcima?

Prije svega: životna energija. On pokreće svijet oko sebe, ne kuka i ne žali se. Ništa mu nije teško. Živ je. U njegovom svijetu, sve je moguće. I usput, svi dobro znamo da su četrdesete nove dvadesete. I da je ženski libido u četrdesetima na samom vrhuncu, zbog čega je spoj s mlađim frajerom ništa drugo nego V A T R O M E T.

Radost. Veseli se životu. Novim poslovima, zadacima i dostignućima. Na život ne gleda kao vječni problem, već kao trenutni izazov. Opušten je, bezbrižan i zaigran.

Strast, za svim što ga iskonski veseli. Voli putovanja i provode. Gladan je istraživanja i pali ga nepoznato. Obožava sport i hobije. Nije umoran, već je aktivan.

Neopterećenost. Nema prtljage u kojoj izmoždeno vuče sa sobom propali brak ili možda dva, dijete ili više njih. A samim time i alimentacije, adaptacije i aktivacije novopečenog solo života. U kojem nerijetko prvi put uzima peglu u ruke.

Mlađi je živ, jer ga život još nije satrao. I tu je klik za instant privlačnost. Jer žena zna da će s njim uživati, koliko god trajalo.

Stoga, koja bi mu odoljela? I zašto bi uopće trebala odolijevati? Neka uživa.

I tako obično sve krene nevinim flertom i završi nezaboravnom, ali neobaveznom avanturom. Dogodi se da tu i završi. I nema dalje, jer je "samo sport" bio zajednički interes, bez iskrene želje za produžecima.

Često bi on još, ali se njoj baš i ne da. Jer je shvatila da je ipak klinac i da je samo avantura, nakon nekog vremena, ipak ne ispunjava. Jer možda nemaju o čemu razgovarati, a svi znamo koliko je valna duljina ipak neophodna.

Pušta ga kada shvati da je nespreman za svakodnevan život. Pušta ga kada spozna da je nezreo i neostvaren. Kada je nesituiran i neodgovoran. A njoj se ne da odgajati još jedno veliko dijete, dovoljno je što već svoje ima.

Stoga "Bang bang, thank you, man!". I točka.

Međutim, u kojim to situacijama odnos ipak može izrasti u nešto ozbiljno? Bez obzira na godine.

Svjedoci smo da kombinacija STARIJA ŽENA - MLAĐI FRAJER, u svijetu sve češće opstaje. Da ne nabrajam neke poznate face, za ovu priču ću nju nazvati MILF (Mother I “d like to f….), a njega pak CHILF ( Chicken I“d like to...) i molim da se nitko ne naljuti jer ovo je čista spisateljska sloboda, pod utjecajem krajnje klišejskih naziva, s kojima su svi više manje upoznati. Iako Milf nužno ne mora imati dijete, pa i ne mora biti majka, a Chilf može više sličit na vepra, ne na pile.

U svakom slučaju, kada Milf & Chilf opstaju na duže staze? Nekako uvijek mislim da za ovaj spoj žena treba biti barem malkice djetinjasta, a on zreliji za svoje godine, tako da se nađu negdje na pola puta. I da, obično sve krene tako da ona želi SAMO zabavu. Jer je solo i to trenutno jako želi ili je rastavljena i nakon brodoloma želi samo uživati. I to je sasvim u redu.

I onda nakon početne zabave, dođu ozbiljne situacije. Bolesno dijete, financijska kriza, gubitak posla.

I tu on pokaže muškost. Što hoće reći - odgovornost, zrelost, podršku. Dugi zagrljaj, čvrst oslonac i rame za plakanje. I ne stane samo na toplim riječima, već samopouzdano nastavi s djelima potpore, zbog kojih joj prema njemu sve više raste povjerenje. A žena kada vjeruje, tada se osjeća sigurnom.

I tu je prelazna točka. S koje nema natrag, Jer se veže uz njega.

Bez obzira na odličan seks s početka priče, on je osvoji i na svim ostalim područjima. A ona zna da na njega može uvijek računati. I da nije neki balavi, napaljeni klinac za ad hoc servis, već pouzdan muškarac za ozbiljan suživot.

Poanta je da svaka žena na duge staze traži, želi i hoće muškarca na kojeg može računati. A ako je on tri, pet, deset, petnaest godina mlađi, pa što ima veze?

Mnogi će reći "Joj kad ti budeš stara baba, on će još uvijek biti pupoljak…" Koga briga ako me on obožava upravo ovakvu kakva jesam? Koga briga ako su njemu moje bore seksi? Ako su mu moje sijede zanemarive? Koga briga ako me on prihvaća kompletnu?

Jer na koncu je jedino bitno da sam ja s njim sretna.

I usput, svi znamo da žena danas nerijetko izgleda, ukoliko drži do sebe, barem dekadu mlađa.

Stoga, ne vidim razlog zašto ne bi uživala s nekim koji te čini zadovoljnom? Koji ti stavlja osmijeh na lice. Jer svi znamo da prava ljubav ne poznaje granice.

Granice su samo u tvom umu. I strahu od tuđeg mišljenja. No "svit će pričat" bila ti s njim ili ne bila.

Ne znam jesi li čula za onu "Na selu je da priča, a na tebi je da imaju o čemu"?

Stoga, ženo draga, opusti se i uživaj.

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0