25. studenoga 2015.

Miroslava Duma o uspjehu, modi, biznisu i budućnosti medija

1/11

Povodom treće obljetnice djelovanja medijske platforme Büro 24/7 na hrvatskom jeziku, njena osnivačica Miroslava Duma održala je jučer na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa predavanje na temu 'Budućnost mode u digitalnom svijetu'. Pred prepunom dvoranom Duma je govorila o svom poslovnom putu i uspjehu, pokretanju i širenju digitalne medijske platforme Büro 24/7 na globalnom nivou kroz deset svjetskih tržista, suradnji s najvećim svjetskim modnim brendovima poput Diora, Louis Vuittona, Armanija, položaju žena u današnjem društvu i biznisu, digitalnoj revoluciji i svim pozitivnim aspektima digitalizacije suvremenom društvu u odnosu na biznis i osobni uspjeh.

Naime, upravo je Miroslava Duma jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima koja je u samo četiri godine uspjela pokoriti svijet s medijskom platformom Büro 24/7.

 | Autor:

Platforma danas postoji u deset zemalja svijeta na tri kontinenta: Europi, Aziji i Australiji. Hrvatska verzija portala Büro 24/7 pokrenuta je na inicijativu hrvatske poduzetnice Mirele Forić Srne koja je ujedno i organizator ovog predavanja u sklopu ZŠEM-ove konferencije 'Entrepreneurship Showcase'.

 | Autor:

S govornice Duma je sa čvrstim stavom poručila okupljenima u dvorani: 'Svega čega biste se trebali bojati su vaši snovi jer snovi se mogu ostvariti. Stoga se nemojte bojati riskirati, krenuti, nemojte imati strah od neuspjeha, jer svaki neuspjeh, svaki lošiji ili neuspješan korak samo je dio puta prema vašem velikom uspjehu'.

 | Autor:

Na pitanje iz publike o trendovima, Duma je jednostavno i jasno odgovorila: 'Obratite pažnju na trendove, promjene, kretanja - u modi, medijima, biznisu, digitalnim medijima. Otkrivajte trendove, koristite ih, uključite ih u svoj rad i svoje projekte. Svakoga dana tražite nove prilike koje se otvaraju, nove mogućnosti i okušajte se u njima.'

 | Autor:

Svoje predavanje završila je jednostavnom, za sve inspirativnom porukom: 'Budite zahvalni na onome što imate, na svojim mogućnostima i na prilikama koje vam današnji svijet pruža na putu prema uspjehu. Ne plašite se teškog rada! Budite dobri prema drugima, poštujte ih, učite iz njihovog rada, njihovih uspjeha, ali i njihovih grešaka'.

 | Autor:

Dumino predavanje, koje je kasnije preraslo u vrlo aktivan razgovor s publikom, uz zanimljiva pitanja i još zanimljivije, inspirativne odgovore, uz brojne studente ZŠEM-a pratile su i poslovne žene, dizajnerice, glavne i modne urednice te znanstvenice.

Više slika pogledaj u galeriji....

Komentari 0