12. prosinca 2012.

Miranda Kerr je novo zaštitno lice Manga

Press Association/PIXSELL.

Popularni španjolski brend Mango nedavno je objavio vijest koja je zaintrigirala modni svijet. Zanosna anđelica Miranda Kerr postala je novo lice brenda te na tome mjestu zamijenila legendarnu Kate Moss.

 | Autor: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL Jučer, 11. prosinca 2012. u Madridu, službeno je potvrđeno - Miranda Kerr novo je zaštitno lice španjolskog magnata te ćemo ju na tom mjestu gledati u nadolazećoj kampanji za kolekciju proljeće/ljeto 2013. Preuzeti takvu ulogu nakon velikog supermodela poput Kate Moss zasigurno nije nimalo lak zadatak. No, sudeći po najavi za nadolazeću kampanju, koja je nedavno izašla u javnost, Miranda Kerr i više je nego dorasla zadatku. Tako je Miranda ovom prilikom surađivala s poznatom stilisticom Geraldine Saglio, dok su za fotografije zaslužni Vinoodh Matadin i Inez van Lamsweerde.

Zanosna Miranda Kerr proslavila se kao anđelica popularnog brenda Victoria’s Secret te se kao zaštitno lice pojavila u suradnji s brendovima Levi’s, Maybelline i Reebok. Od ove će se zime tako pridružiti i elitnom klubu Mangovih djevojaka, koji čine popularna imena poput Kate Moss, Diane Kruger, Scarlett Johansson, Penelope Cruz i Claudie Schiffer. Također, Miranda je do sada treća anđelica koja će surađivati s Mangom. Prije nje taj su zadatak imale Karlie Kloss, koja je zaštitno lice trenutne kolekcije za jesen/zimu 2012., te Karolina Kurkova, koja je s Mangom surađivala tokom 2008.godine.

Nemamo šta reći, osim da Mangovi stručnjaci imaju istančan ukus ne samo za odjeću, nego i za prekrasne modele. Sudeći po dosadašnjim intervjuima, zadovoljstvo sa suradnjom je obostrano te se tako pridružujemo čestitkama. 

Kako Miranda održava svoju vitku liniju pročitajte na portalu Zdrava Krava.

Komentari 0