1/26

Minimalistički nakit od pleksiglasa

Novi brend na hrvatskoj modnoj sceni „Coded Edge“ s ponosom predstavlja svoju prvu kampanju za sezonu jesen/zima 2012./2013. čija su zaštitna lica poznata blogerica i modna novinarka Ana Bacinger, Ana Buljević (Midikenn) i Tomislav Hvasta. Fotografski dio odradio je mladi fotograf Jure Perišić, dok je make up djelo Mie Persi.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Coded Edge je prepoznatljiv po čistim geometrijskim linijama koje su lišene bilo kakvog ukrašavanja ili dotjerivanja. Stilizirani geometrijski simboli naglašavaju intenzitet moderne avangarde koja vas uvodi u svijet Coded Edge minimalizma.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Jesenska kolekcija inspirirana je underground scenom New Yorka te se kao takva savršeno uklopila u priču dizajnerskog brenda LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, koji su za svoju proljetnu kolekciju netom predstavljenu na Dove Fashion.hr-u, odabrali Coded Ege nakit kao dio svog asesoara.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Nakit je izrađen od pleksiglasa s dodatkom lanaca i kvačica koji su u ovom slučaju preuzeli dekorativnu ulogu. Visoki sjaj akrila u kombinaciji s tamnim lancima vašem će dnevnom ali i večernjem looku dati sasvim novu dimenziju.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U galeriji detaljnije pogledajte novu kampanju...

Photo: Jure Perišić

Komentari 0