Minimalistička kampanja Marine Jerant i Mauele Lovrenčić

Dizajnerice Marina Jerant i Manuela Lovrenčić ponovno su udružile kreativne snage te na Schwarzkopf Cro A Porteru pokazale kolekciju za koju su snimile moćnu kampanju s Lanvinovom muzom Ana Laurom Kapetanović kao zaštitnim licem ovosezonske kolekcije.

Njihov je rad na hrvatskoj sceni već poznat po svojoj koketnoj igri s fluidnim i gustim luksuznim tkaninama, spajanjem nečeg što se na prvu čini nespojivim. Povlačeći svoju inspiraciju iz nedavnih putovanja Azijom, uz inspiraciju moćne,futurističke, moderne arhitekture, dizajnerice nastavljaju svoju modnu interpretaciju koja se odlikuje jednostavnim formama, izostankom ukrasa i stvaranjem lijepih oblika u samim konstrukcijskim elementima.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Kohezija moderne arhitekture i raznolikosti ženskih karakteristika vidljiva je u elementima fine srebrne eko kože koja simbolizira refleksiju stakla u modernoj arhitekturi, u kolekciji koja je zamišljena kroz ženske emocije koje se isprepliću s različitim tkaninama tvoreći tako razigranost i dinamiku u samim formama. Blaga asimetrija, provokativno i decentno u jednoj skladnoj simbiozi ulazi u duboku priču ženske intrige; zatvoren krug osjećaja, prevrtljivosti, misterioznosti, zavodljivosti, nježnosti...

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Upravo zbog tih karakteristika kao zaštitno lice kampanje za nadolazeću sezonu odabrana je Osječanka Ana Laura Kapetanović, Lanvinova muza i model koja je svoju karijeru izgradila snimajući modne editorijale diljem svijeta te je bila idealan izbor ovog modnog dvojca.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Za ovogodišnji nastup na Schwarzkopf Cro A Porter-u dizajnerice su se odlučile za suradnju s kreativnim dvojcem Borša by Mala Radnja Dizajna koji će po prvi puta predstaviti svoje torbe kao modne dodatke ovoj kolekciji.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Cijela priča ove kolekcije torbi prvenstveno je inspirirana čistim geometrijskim oblicima te je podijeljena u dva dijela. S jedne strane prevladavaju nježne pastelne boje puderastih tonova osnažene srebrnim dijelovima. Nasuprot je svevremenska indigo plava u kombinaciji s brončanom bojom, čiji spoj sam po sebi djeluje snažno i moćno. Svakako iz kolekcije izdvajamo torbu čiji je sastavni dio ogledalo, točnije lijepljeni komadići stakla koji su se koristili u svrhu da se dobije dojam glamuroznog stila.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Joanna Paciorek

Komentari 0