16. rujna 2013.

Mia Kovačić zaštitno lice eNVy rooma

Šime Eškinja.
1/12

eNVy room crno-bijelim fotografijama najavljuje dolazak jeseni. Fotografije za novu kampanju potpisuje naš poznati modni fotograf Šime Eškinja, dok je zaštitno lice TV voditeljica Mia Kovačić.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Prema riječima Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma, lijepoj voditeljici Miji Kovačić ovo nije prvi angažman za eNVy room. Osim što je kao model nosila niz eNVy room revija, Mia je već jednom bila lice eNVy room kampanje i to one za njihovu samostalnu modnu reviju 2008. godine.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Šime Eškinja nam je objasnio da su inspiracija za nastale fotografije bili motivi starog crno-bijelog filma u kojem žena kao glavna akterica ima pomalo preglumljen način izričaja filma toga vremena.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Takvu emociju sam pokušao naglasiti i načinom sekvenciranja pojedinih scena u svrhu naglašavanja dramatike trenutka. Iako je kolekcija jako ženstvena i senzualna, htio sam joj na neki način proturječiti stvarajući kontrast između mekoće materijala i zatvorene forme fotografije. S Miom sam već mnogo puta surađivao i činilo mi se da bi ona bila savršena za ulogu koju sam zamislio. Njen zadatak bio je utjeloviti mladu, dokonu ženu koja se našla u mondenom ljetovalištu po prvi put sama, bez muža i dadilje, a s djetetom i psom“, rekao je Šime.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Savršeno sam se provela na snimanju, a posebno me zabavljala uloga koju sam trebala odigrati. Zadovoljstvo mi je ponovno biti lice eNVy room kolekcije, ne samo zato što se dečkima divim kako odgajaju eNVy room ženu koja oduzima dah savršenom siluetom, nego i zbog toga što smo već odavno kliknuli kao ljudi i prijatelji“, objasnila je Mia.

eNVy room ovom kampanjom predstavlja kolekciju za jesen/zimu 2013./2014. koja je prikazana na prošlom Perwoll Fashion.hr-u. Ovo je kolekcija koja obiluje senzualnom 3D čipkom, čipkastim cvjetnim aplikacijama, svilenim satenom, lepršavim muslinom i šljokicama  | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja pritajenog sjaja.

Osnovne dojmovne odrednice kolekcije su sofisticirana klasika, senzualnost i romantika, dok su zvijezde lajtmotiv kolekcije koje su realizirane u krupnom printu na majicama ili su pak rasute po crnom muslinu. Osnovni kolorit kolekcije čine bijela, crna, siva, boja pudera i koraljno crvena. Kolekcija prati eNVy room ženu od odlaska na posao do koktel zabave, glamuroznih evenata pa sve do vjenčanja. Bijelim kragnama i T-shirt majicama retro komadi dobili su trendi notu.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Dečki iz eNVy rooma na sudjelovanju u ostvarenju kampanje zahvaljuju četverogodišnjem malenom modelu Dini Pedisiću, inače Šiminom nećaku, prekrasnoj crnoj pudli Rei i njenoj vlasnici, te svim zaposlenicima hotela Park, od kojih su se neki našli i u ulozi statista.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kampanju brenda eNVy room...

Komentari 0