11. lipnja 2012.

Marina Design predstavlja cruise kolekciju

U sklopu nadolazećeg modnog događnja Perwoll FASHION.HR cruise collection koje će se treći puta po redu održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču po prvi puta svoju cruise kolekciju predstavit će renomirana modna dizajnerica Marina Design.

Marina Obradović, hrvatskoj javnosti poznata pod imenom Marina Design, već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava modnu javnost, a modna kritika za nju ima samo riječi hvale. Poznata dizajnerica s makarskom adresom u sklopu Perwoll Fashion.hr cruisea predstavit će ležernu, transparentnu, ljetnu kolekciju koja se temelji na minimalističkim formama sa jasno definiranim zahvatima u kroju, koloritu i detalju.

Osim Marine Design, svoje cruise kolekcije predstavit će i  modne dizajnerice Martina Felja, Ivana Barač i Aleksandra Dojčinović koja će povodom sedmogodišnje suradnje predstaviti ekskluzivnu kolekciju Lei Lou za Opel. Svoje modne vizije za ljeto 2013. prikazat će i priznati slovenski dizajner Zoran Garevski te dizajnerica Ljuba Sikimić iz Srbije, a u sklopu platforme LIFT by Perwoll ljetne kolekcije predstavit će i mladi talentirani dizajneri Aleksandar Žarevac i Matija Čop.

Perwoll FASHION.HR cruise collection održat će se 14. i 15. lipnja u Bolu na otoku Braču, a osim predstavljanja ljetnih modnih trendova za sljedeću godinu, organizatori su u suradnji sa hotelom Bluseun Elaphusa pripremili atraktivan popratni program koji će započeti već u srijedu uz ekskluzivni wine tasting u poznatoj bolskoj vinariji ''Jako vino'', a nastaviti se uz cocktail zabave te after partye.

U galeriji detaljnije pogledajte kreacije Marina Design...

Komentari 0