01. listopada 2012.

Marija Cvitanović predstavila prvu kolekciju

Pixsell.
1/11

Stilistica i poduzetnica Marija Cvitanović u petak 28.09. u restoranu Dubravkin put predstavila je prvu kolekciju svog modnog brenda Marka by Marija Cvitanović. Ovom događaju su prisustvovale brojne poznate žene koje su ujedno i nosile Marijine kreacije.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Kolekcija se sastoji od haljina koje su zasebna modna priča, a ne povezana kolekcija na čvrstim temeljima. Komadi su prvenstveno ženstveni i glamurozni, no ništa novog i osvježavajućeg na hrvatskoj modnoj sceni Marija nije predstavila.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U ulogama manekenki našle su se Barbara Nola, Nataša Janjić, Karla Kaić, Bojana Gregorić, Iva Balaban, Anica Kovač i Csilla Barath Bastaić. Volani, prozirni dijelovi i asimetrija vodeći su detalji prve kolekcije.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell No, koliko god u teoriji Marija imala dobru ideju, u praksi se haljine nisu adekvatno realizirale, a glavna mana je problem s konstrukcijom, zbog čega haljine na pojedinim modelima djeluju nedovršeno i konfekcijski neprilagođeno.

U galeriji detaljnije pogledajte prvu kolekciju Marka by Marija Cvitanović...

Komentari 0