21. siječnja 2014.

Mara Bratoš: ''Rad me izvukao iz najtežih životnih situacija''

Zvijezda nove SuperMile je poznata fotografkinja Mara Bratoš, koja nam je otkrila kako ju je iz najtežih životnih situacija izvlačio - rad.

 | Autor:

''Otac i tadašnji dečko su mi poginuli u Domovinskom ratu. To mi je bilo strašno teško razdoblje. Spasio me rad'', kaže Dubrovkinja te otkriva kako mnogi prijatelji drže njezine fotografije na zidovima, no ona sama ne jer joj se to čini pomalo čudno.

Donosimo i priču o zagrebačkoj obitelji Horvat, kojoj je hostel životni i obiteljski projekt. Otkrivaju nam kako su Japanci i Kinezi najbolji gosti, Amerikanci najzahtjevniji, a Hrvati, nažalost, najlošiji.

 | Autor:

''Ima svakakvih anegdota. Jedan nam je Kinez otkrio stvari o Zagrebu, koje ni sami nismo znali, a jedna nas je Turkinja molila da joj nađemo muža, što je bila spremna i platiti. Čak smo je spojili s jednim Imoćanom, koji ju je zaprosio, ali veza nije opstala'', smije se Vinko Horvat.

 | Autor:

Doznajte koje Zagrepčanke imaju formulu za savršenu zabavu, zašto je glazba važna u odrastanju, a pripremili smo i zdrave recepte od leće. Pročitajte teme iz mode, ljepote, ljubavni feljton i još puno zanimljivih priča.

Svoj besplatni primjerak SuperMile preuzmite u srijedu ekskluzivno uz 24sata.

Komentari 0