Love&Sex

Znaš li kamo muškarci najprije gledaju kad ugledaju golu ženu?

  • Koji dio tijela je najzanimljiviji muškarcu kad prvi puta pred njim skineš sve krpice sa sebe?
  • To je otkrilo više od 12 tisuća muškaraca
  • Čak 51 posto žena pretpostavilo je da muškarci prvo gledaju grudi

Upoznala si frajera koji ti je super, a i ti njemu. Nisi ga srela u sauni ili na nudističkoj plaži, nego negdje gdje se ljudi sreću odjeveni. Oboje ste si privlačni od prve sekunde – toliko da jedva čekaš da on pred tobom leži/stoji gol – i obrnuto. Dakle, prije ili kasnije će odjeća pasti. A onda se mogu pojaviti misli poput: kakvo je svijetlo? Da uvučem trbuh? Možda da ostavim grudnjak? Ili: prokletstvo, jesam li si ujutro obrijala pazuhe? A najčešće se pojavljuje pitanje: kamo gleda?! 

Je li važno što prvo gleda muškarac na goloj ženi? 

Da i ne. Kao prvo, moramo reći da bi ti to trebalo biti apsolutno svejedno. Da te ne smatra privlačnom, ne bi bio sada gol s tobom. I, naravno, sviđaš mu se cijela, a ne samo dijelovi. No, činjenica je također da muškarce inače posebno pale neki dijelovi ženskog tijela. 

Sigurno si ipak malo znatiželjna koji, zar ne? OK, i mi smo! Kako bismo utažile znatiželju, pronašle smo anketu u kojoj je sudjelovalo 12.000 muškaraca – odgovarali su na jedno pitanje: „Kamo najprije gledaju muškarci kad ugledaju golu ženu?“ U anketi su sudjelovale i žene – pretpostavljajući kamo najprije bulje muškarci. Donosimo rezultate…

Kamo najprije pogledaju muškarci kad ugledaju golu ženu? Na…grudi! 

Čak 51 posto žena pretpostavilo je da muškarci najprije gledaju grudi. I dobro su pretpostavile. Naime 45 posto muškaraca priznalo je da su grudi favorit. Međutim, to ne znači da muškarci povezuju tvoju privlačnost s tvojim grudima (male, velike, čvrste itd.). To znači da samo tamo gledaju – možda baš zato jer to prvo vide ako stojimo frontalno gole ispred njih. 

Koji goli dio tijela je na drugom mjestu?

Na drugom mjestu su trbuh i bokovi – to je izjavilo 25 posto muškaraca. I tu su žene dobro procijenile – također 25 posto ih se odlučilo za te dijelove tijela. 

Na što još gledaju muškarci kod gole žene? Na stražnjicu! 

Začudo, stražnjica je tek na ponosnom trećem mjestu sa 11 posto kod žena i 12 posto kod muškaraca. Možda i logično – neće valjda prvi pogled biti prema dolje?! 

Dakle, on nas uopće ne gleda u lice?! 

Gleda, gleda! Naravno da te gleda u lice, ali ne baš odmah kad staneš gola pred njega. Naime, dečkima tada vladaju instinkti. Tek na četvrtom mjestu nalazi se lice kod muškaraca, ali i kod žena. Nakon toga dolazi intimno područje, stopala te bedra – sve nabrojano ispod 10 posto. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0