Love&Sex
Ljubavni horoskop

Znamo koja 4 znaka će imati najbolji vikend, a sreća će im se osmjehnuti i na ljubavnom planu!

  • Plaže, more i ljubav... zvuči kao idealan recept za ljetnu romansu
  • Međutim, zvijezde se ne smiješe svima istovremeno, ali su za svaki znak pripremile barem po jedno ljubavno iznenađenje
  • Dakle, ljeto je idealno vrijeme za flert i romansu, ali smiješe li se zvijezde upravo tebi?

Merkur i sanjarski Neptun udružuju se u subotu, stvarajući emotivnu, ali romantičnu vibraciju. Uživaj u tom danu, jer se već u nedjelju Merkur protivi Plutonu, stavljajući sukobe ili teške razgovore u prvi plan. Tvoj ljubavni život će biti na maksimalnoj razini prije nego što Mars uplovi u vrijednu Djevicu, ali i ostatak aspekata ne treba zanemariti.

Zapravo, za četiri znaka ovo će biti osobiti dobar vikend! Bik, Rak, Lav i Jarac imat će posebnog razloga za zadovoljstvo, ali i ostali znakovi povremeno će uspjeti razvući osmijeh.

Zašto je prekrasno, ali i užasno komplicirano imati jednog lava u svom životu?

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Merkur koji ulazi u lava naglašava romantičnu stranu tako da će tvoj DM biti obasut hrpom poruka zgodnih frajera. Zapravo, ovaj vikend je nevjerojatan za zabavu, pogotovo ako se spojiš s nekim s kim već dugo osjećaš jaku kemiju. Pazi samo kad Mars u četvrtak uđe u Djevicu - život će na poslu biti dodatno zauzet!

Bik

Evo dobrih vijesti: Vibracija ovog vikenda je romantična, pa ako si u fazi života kada tražiš nešto ozbiljno - imaš sreće! Uživaj u vikendu provodeći vrijeme u ugodnom društvu na spoju, jer ostatak tjedna ipak usredotočuješ svoju energiju na posao i dom. Još dobrih vijesti: tvoje će ljubavno samopuzdanje biti na većoj razini nego ikada.

Blizanci

Ovaj vikend je izuzetno važan za tebe. Očekuj velike razgovore između tebe i partnera, posebno o predanosti. Jedan od vas je spreman podići stvari na višu razinu, ali drugi (vjerojatno ti!) jednostavno nije sasvim siguran. Ako voliš biti s nekim, zašto se ne obvezati? Ako stvari ne budu išle kako treba, uvijek možeš prekinuti! Ne možeš se osjećati istinski intimno ako se nastaviš suzdržavati.

Rak

Isprobaj nešto novo (ili nekoga!) ovog vikenda, Račice. Tvoja uobičajena rutina jednostavno ne funkcionira, a sada je savršeno vrijeme da shvatiš što se treba promijeniti u ljubavnom životu. Ako se trudiš pronaći riječi za reći, ne brini - Mars koji je ušao u Djevicu krajem tjedna savršen je za pronalaženje samopouzdanja, zračiti ćeš posebnom energijom.

Možda vas zanima Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju! Rubrika Life&style Life&style

Lav

Sezona Lava počela je tiše nego što si vjerojatno očekivala, ali nakon što Merkur u utorak uđe u tvoj znak, tempo se povećava! Merkur je planet komunikacije, pa kad je u tvom znaku, možeš samouvjereno govoriti sve što misliš. Samo pucaj! Trenutno važni razgovori mogu dovesti do dugotrajnih rezultata, a možda i romantične veze. Samo zapamti: Ako si se zaljubila, ali on nije zainteresiran jednakom mjerom, ne gubi vrijeme i prijeđi na sljedećeg. 

Djevica

Potrudi se da budeš posebno jasna dok razgovaraš sa svojim partnerom ovog vikenda. Bilo da se radi o definiraju veze ili izražavanju vlastitih očekivanja, nije važno - u zvijezdama ima puno magle, pa je važno da oboje budete iskreni da ste na istoj stranici. Možda misliš da ste u ležernom odnosu, ali druga osoba želi nešto stvarnije - ili obrnuto. Ovaj vikend je lekcija o tome kako učinkovitije komunicirati.

Vaga

Nove prilike i poznanstva otvaraju se na sve strane, sve ovo lavovo astro-vrijeme čini da se osjećaš koketnije nego ikad. Ako si slobodna i spremna za nove avanture, ovo je spektakularno vrijeme da pronađeš nekoga novog, pogotovo ako samo tražiš zabavu. Sretni Jupiter ulijeva romantičnu i seksualnu energiju što znači znači da će sve Vage, bile same ili ne, uskoro pokrenuti puno više akcije!

Škorpion

Iskoristi romantične vibracije ovog vikenda dok možeš! Mercur se udružuje sa sanjivim Neptunom kako bi aktivirao zonu romantike, seksa i zabave u tvom životu, a sretni Jupiter daje dodatno samopouzdanje. Ne shvaćaj život tako ozbiljno ovog vikenda. Zabavi se malo! Dobre vibracije Jupitera nestaju povratkom natrag u Vodenjak krajem tjedna, pa je sada vrijeme za zezanje!

Strijelac

Ovog vikenda vodit će se veliki razgovori koji će zahtijevati da otvoriš dušu na dubokoj razini. Ovo je emotivan, intiman vikend, Strijelče. Ako u tvojoj vezi cvjetaju ruže, cvjetat će još dalje i više. No, ako u ljubavnom životu postoje skriveni osjećaji i tajne, svi će odjednom izaći na površinu! Sretno!

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova su najveći lažljivci. Je li tvoj dragi među njima? Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Ako si solo nema nikakvog problema - ovo je spektakularno vrijeme za upoznavanje i pronalaženje novog partnera! Tijekom tjedna ozbiljnije shvati svoj ljubavni život. Ako si u vezi, provedi kvalitetno vrijeme sa frajerom i potrudite se upoznati na dubljoj razini.

Vodenjak

Znamo da te ovog vikenda posao sputava, ali nakon početka tjedna imat ćeš više slobodnog vremena da se usredotočiš na svoj ljubavni život. Ako voliš ležernije avanture, možeš se malo zabaviti, ali bolje je da iskoristiš ovo astro-vrijeme da pronađeš nešto ozbiljnije ili nadogradiš trenutnu vezu. Ulazak Marsa u Djevicu krajem tjedna čini tvoj seksualni život još uzbudljivijim, ali i osjećajnijim, pa je neizbježno da bi se mogla zaljubiti!

Riba

U zoni romantike i zabave možeš očekivati ​​vikend pun akcija! Nažalost, sve veća količina utjecaja lavovog astro-vremena ovaj tjedan čini život na poslu dodatno zaposlenim. No, stižu bolje vijesti: U četvrtak Mars ulazi u Djevicu nadahnjujući te da uspostaviš nove veze i začiniš svoj ljubavni život koliko god možeš!

Photo: shutterstock

Komentari 0