Love&Sex

Znakovi da niste jedno za drugo

Često je teško priznati neke i sasvim očite činjenice. Npr. "ovo s nama neće funkcionirati. Ma kako ga volim". Evo tema koje će među vama sijati vječni razdor. Do samog kraja

Ljudi su različiti, imaju različite svjetonazore i to je sasvim OK, čak i kad su u paru. Živjela sloboda mišljenja! Ipak, ako se vas dvoje ne slažete oko nekih krucijalnih životnih stvari, happy end je vrlo neizvjestan. 

1. Imati djecu ili ne?

Ako ne dijelite isto mišljenje o ovoj temi, teško da ćete onda ostati u vezi jer, kada je riječ o djeci, nema kompromisa. Jedna strana uvijek mora popustiti, a kada jedno od vas dvoje želi djecu pod svaku cijenu, a drugo ni u kojem slučaju, uvijek na kraju netko ostane nezadovoljan.

2. Graditi karijeru ili biti kod kuće?

Tvoj partner zarađuje dovoljno i želi da ti u budućnosti ostaješ s djecom kod kuće, ali ti ne želiš odustati od svog posla? To je jako komplicirana tema i ako popustiš, na kraju ćeš biti nesretna.

3. Odnos prema novcu

Ti voliš trošiti novac na hranu i putovanja, a on pazi na svaku lipu? To može dovesti do konflikta u vezi jer, ako još živite skupa, ne možete podijeliti svaki račun.

4. Različit politički stav

Naravno da ne morate dijeliti iste svjetonazore, no barem bi se trebali slagati oko politike. Razna istraživanja pokazuju da sretni parovi često imaju iste političke stavove.

5. Prijatelji

Ne možeš podnijeti njegovo društvo, a ni on baš ne voli tvoje prijateljice? Još jedna stvar koja vam može u budućnosti prouzrokovati probleme, jer prijateljstva se u vezi teško mogu zapostaviti (a ne bi niti trebala!).

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo

Komentari 0