Love&Sex

Dakle, o ovome muškarci najradije misle dok masturbiraju

Nedavno provedeno istraživanje otkrilo je o čemu gospoda maštaju dok 'soliraju'

U okviru istraživanja provedenog u Kanadi, u kojem je sudjelovalo 1516 muškaraca prosječne starosti 30 godina, postavljeno je pitanje ispitanicima na što misle dok „soliraju“ u krevetu. Voditelji istraživanja podijelili su odgovore na rijetke maštarije (na primjer: nešto manje od  2,3 % sudionika ispitivanja mašta o seksu sa životinjama), na neobične maštarije (do 15,9 % ispitanika u mislima urinira na partnera ili spava s prostitutkom) te na tipične/obične fantazije (na primjer: seks na javnom mjestu, seks s dvije osobe itd,). 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Donosimo rezultate ankete: na što najčešće misle muškarci dok se samozadovoljavaju

Top 10 maštarija

84,5 % - seks sa dvije žene

82 % - promatranje dviju žena u lezbijskom klinču

82 % - seks na neobičnom mjestu (prednjače seks u toaletu – osobito aviona, potom u parku, na radnom mjestu – i to na stolu u uredu šefa, a zatim iza šanka omiljene birtije…)

64,5 % - analni seks 

63 % - promatranje nepoznate žene dok se razodijeva

60 % - seksualna dominacija nad ženom 

75 % - seks s više od tri žene 

72,5 % - seks s nepoznatom ženom

57 % - seks s mnogo mlađom ženom

53 % - da bude seksualno podređen nepoznatoj ženi

 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

OK, ovih top 10 rezultata i nisu previše iznenađujući. Međutim, zapanjujući su neki rezultati koji jako visoko kotiraju. Primjerice, čak 48 posto likova zamišlja da se dodiruje s neznankom u javnom prijevozu, a 30 posto mašta o tome da ga siluje žena (ili više njih). Nekih 10 posto tipova u mislima čezne o tome da partnerica urinira po njima za vrijeme seksa, a 9 posto bi joj uzvratili istom mjerom.

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karlo50

    Silovanje je moj san
  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.