Love&Sex

Žene s dioptrijskim naočalama više su seksi

Za sve cure koje nose naočale! Imamo izvrsne novosti od strane znanstvenika.

Online optika Mister Spex i dating portal eDarling su proveli istraživanje na kojem je sudjelovalo preko 1000 osoba, a ispitali su njihova ponašanja, preferencije i percepciju o ljudima koji nose dioptrijske naočale. A rezultati su proznajemo, iznenađujući.  

Sa ili bez?

Prema istraživanju, žene koje nose naočale muškarcima djeluju seksi i inteligentno, dok s druge strane, žene smatraju da su muškarci s naočalama uspješni, moderni i pametni, ali ne nužno i seksi. To se vrlo jasno vidi prema rezultatima: 41% muškaraca je reklo da su žene s naočalama seksi dok je samo 13% žena potvrdilo tu činjenicu za suprotni spol. 

Svaki 5 muškarac (točnije njih 18%) smatra profilne slike žena na društvenim mrežama, s naočalama atraktivnijima nego one bez. Istraživanje također pokazuje da svaka peta žena češće ide na spojeve, otkad stoji iza svojih naočala. 

Sunčane naočale NO – GO

Sunčane naočale, sudeći prema istraživanju, nisu baš poželjne na spoju. Čak je za 61% ispitanika neprihvatljivo nositi sunčane naočale na spoju. Većina preferira gledati simpatiju oči u oči. Po nama, vrlo logično.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Seks s naočalama

Trenutak intimnosti je vjerojatno jedina situacija za koju se većina ispitanika složio za seks bez naočala. Preko 90% osoba odloži svoje naočale tijekom seksa, a gotovo polovica samaca ne vole nositi naočale dok se ljube. Naravno, praktičnije je, složit ćete se.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0