Love&Sex

Žene otvoreno govore o najgorem oralnom seksu koji su doživjele

  • Izgleda da su muškarci na dosta muka kada treba oralno zadovoljiti partnericu
  • Od entuzijastičnih početnika do samoproglašenih znalaca koji promaše cijeli gol, ima tu vrlo zabavnih priča
  • Ugrizi, čili papričice, šaputanje abecede ili tvrdi... san među nogama

Koliko je dobar oralni seks dobar, toliko je loš oralni seks paaa... stvarno loš. Naravno da se nadamo da će nam biti super -  govorimo o oralnom seksu kad mi ležimo i uživamo, a on naporno radi - ali često ima još mjesta za napredak. Posebno ako nam je partner otvoren i želi poslušati pokoji naputak, kao što mi slušamo njegove. Ali neke su žene imale stvarno nezgodna iskustva - s nekima se možemo zajedno smijati, zbog nekih rasplakati, a neka su stvarno grozna.

Slovkao je abecedu - doslovno

Dečko s kojim sam prohodala nikad do tada nije izveo oralni seks. Čuo je da treba slovkati abecedu i da će to biti dovoljno. Na žalost nije shvatio da treba micati jezikom kao da ispisuje abecedu pa je slova šaputao u moju malu. Samo sam zbunjeno ležala misleći: ovaj... okej...

via GIPHY

Bio je to potez "znalca"

"Bila sam s tipom koji je prislonio svoje usne uz moje usmine i puhao tako da nastaje onaj "prrrrrrrr" zvuk, glasan, kao da netko naglas pušta bez kraja vjetrove."

Najgori oralni seks bio je - bez oralnog seksa

"Bilo je to 18 mjeseci bez oralnog seksa s mojim tadašnjim dečkom, jednostavno se nije mogao natjerati da to radi. Žao mi je njegove sadašnje žene, nikad neće uživati u oralnom seksu. Zapravo, lažem. Učinio je to jednom, ali preko komada lateksa i mogu reći da je lizanje preko komada plastike potpuno besmisleno" 

Imao je grozne navlake za zube

"Tip mi se sviđao godinama i kad smo napokon završili u krevetu, on je baš bio dobio grozne nove navlake za zube. Jezik mu nije bio dovoljno dug da ih zaobiđe. Uglavnom, među nogama sam imala ogromne konjske zube, a njegov jezik nije bio ni blizu. I tako 15 minuta."

via GIPHY

Koristio je ljute papričice

"Tip je kuhao s ljutim papričicama. Dirao ih, jeo. Osjećaj da gorim nije prošao 4 sata!"

Mislio je da to radi fantastično

"Jednom mi je tip koji je u oralnom seksu bio ispodprosječan objasnio zašto je tako fantastičan u tome: "Tako dobro radim kunilingus zato što toliko uživam u tome" rekao je i nastavio me lizati kao da sam sladoled na štapićiu. Pa je zastao da napomene kako mu je ovo baš jako zabavno. Pa, barem je nekome bilo.

via GIPHY

Povratio je po meni

"Riječ je bila o tipu koji mi se dugo sviđao i jednom smo se zatekli sami i pijani. Jedna stvar je vodila drugoj, uskočili smo u taksi i krenuli kući. Strgnuo je odjeću s mene, srušili smo se na krevet. Ljubio me od usana pa sve do dolje i nakon 20 sekundi oralnog se ispovraćao po meni!"

Samo bi ugurao jezik

"Moj dečko samo gurne jezik u vaginu i misli da uživam. Ništa ne osjećam, ali se pretvaram da mi je dobro da ga ne povrijedim."

Previše pljuvačke

"Moj bivši je prvo pljunuo na klitoris. Bilo je toliko sline, sve se cijedilo, došlo mi je da ustanem i to počistim. Više mu nikad nisam dala da izvodi oralac, ionako nije baš bio dobar u tome"

Zaspao mi je među nogama

"Moj bivši se jedne večeri napio, a baš me "htio zadovoljiti". Kad se prestao micati shvatila sam da je zaspao, među mojim nogama. Pa se naglo probudio i pokušao nastaviti. Morala sam mu reći da sam umorna i da je bolje da idemo spavati."

via GIPHY

Usredotočio se na krivu stvar

"Najgori oralni seks sam doživjela s bivšim. Navalio je na rupicu za piškenje umjesto na klitoris. Izvijala sam se od boli, a on je mislio da je to od užitka."

Mora biti ugriza

"Bio mi je prvi dečko pa nisam baš znala kako bi sve to trebalo izgledati. Odjednom me za vrijeme oralnog seksa ugrizao za klitoris i to tako jako da sam vrisnula i pitala ga zašto mi je to napravio? "Mnoge cure to vole" "iskusno" mi je objasnio.

Dobila sam menstruaciju

"Jednom sam dobila menstruaciju baš usred kunilingusa. Nisam ni shvatila, a ni on, sve dok nije podigao glavu, a lice mu je izgledalo kao da je kanibal. Mislila sam da ću omrijeti od užasa. Pokušala sam zadržati hladnokrvnost, kao usput sam mu obrisala lice s razbacanom odjećom, ali svejedno je noć završila grozno. Nismo više razgovarali."

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0