Love&Sex
Žena prisiljava dečka da bude na FaceTime-u tijekom 12-satne radne smjene jer 'ne vjeruje ženama'

Žena prisiljava dečka da bude na FaceTimeu tijekom 12-satne radne smjene jer 'ne vjeruje ženama'

  • Zajednički TikTok račun flackoandnela, koji prati odnos Josea i Nele, objavio je TikTok video koji je izazvao kontroverze i debate
  • U videu se Nela može vidjeti kako na FaceTimingu prati svog dečka tijekom njegove 12-satne smjene u Amazonu
  • Video prikazuje snimku dok u pozadini svira pjesma „Insane“ od Summer Walkera, a jedan od stihova kaže: „Mislim da sam lud. Bog me blagoslovio.“

Nela je napisala: „Moj dečko treba biti na Facetime cijelu svoju smjenu od 12 sati. NE ZATO ŠTO mu ne vjerujem, nego zato što ne vjerujem ženama.“ Nela je pod video zapisom napisala: „Možda bih trebala dati otkaz i ići na posao s njim!“

Međutim, mnogi vjeruju da je ovo njeno ponašanje nevjerojatno toksično. U sada jako popularnom videu, koji ima 7,5 milijuna pregleda, mnogi komentari prozivaju Nelu zašto ne vjeruje Joseu i zašto mu ne da prostora da diše.

Glavni komentator Gucci34 kaže: „To je previše“, dok je drugi komentator po imenu Jaklynn rekao, „Ne, ovo je previše. Ako ne možeš vjerovati svom muškarcu da će se nositi sa ženama, imaš problem.“ Mnogi su isticali da to nije normalno u vezi te da je djevojka nesigurna.

Nela je potom snimila drugi dio videa gdje je napisala da to radi „jer znam da ne flertuje s curama“. Zatim je u opisu rekla da je poslala svoj životopis u Amazon.

@flackoandnela Might quit my job & go work w/ him ! 🥰 #4u ♬ Insane - Summer Walker

Jedan komentar istaknuo je razliku između ova dva videa i rekao: „Mislio sam da si rekla da mu vjeruješ? U posljednjem videu???“

Neki se nadaju da je ovaj video samo šala. Naravno, ne znamo kakva je njihova veza, ali to svakako izaziva čuđenje kod mnogih.

Nela je također nedavno objavila još jedan video koji izaziva zabrinutost za Josea. Na računu koji je podijelila s Joseom, Nela je objavila video na kojem se vidi kako provjerava ne šeće li on s kolegicom. Napisala je, „Pazim da moj dečko ne hoda s nekom ženom“. Tada je možeš čuti kako pita „Voliš li me?“ Jose kima, a video glasi „Bolje reci da me voliš“. 

Jedan komentar glasi: „Brate, ovo je iskreno tako tužno da vidim traumu u njegovim očima. Ovo mu se ne sviđa. Samo je ostavi, odmah“.

Čini se da su i Jose i Nela snimili videozapise odgovora na zbunjujući TikTok, ali na različitim računima. Nela je objavila na zajedničkom računu s Joseom, te pokazala video kako se grle, a na ekranu je pisalo: „Ljudi stvarno misle da sam toksična“, ali potom pojašnjava da je Jose njezina „mala beba“.

@cash_flacko Free flacko #4u ♬ Pope Is a Rockstar - Sales

S druge strane, Jose je objavio na svom TikToku, cash_flacko: „Svi misle da je moja djevojka toksična.“

@flackoandnela Treat him like a king#4u ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Ali, za razliku od Nelinog videa, Josea se može vidjeti kako širi oči u kameru dok se tekst mijenja u, „Pa, dečki, u pravu ste!“  Čini se da bi ovaj par možda želio preispitati koliko je zdrava njihova veza. Jer ako nemaš povjerenja, što imaš?

@flackoandnela Behind cameras! #4u ♬ sees sound blowing up - [⭐️] JaydenW
Photo: Unsplash/Daria Nepriakhina

Komentari 0