Love&Sex

Zašto su vlasnici pasa potencijalno najbolji partneri?

Odani, pouzdani i puni ljubavi – jesu li vlasnici pasa idealni partneri?

Već svi znamo kako je pas čovjekov najbolji prijatelj. Život s kućnim ljubimcem mijenja navike i postavlja drugačije prioritete. Što to čini vlasnike kućnih ljubimaca drugačijima od drugih?

Ne boje se predanosti

Tko ima psa, nije navikao na samoću i pri tome je naučio svoj ego ostaviti iza sebe. Imati psa nije samo zabava jer zahtijeva i odgovornost.

Aktivni su

Vlasnici pasa često provode vrijeme šetnjom u prirodi. Općenito su više otvoreni prema avanturama i aktivnostima koje uključuju boravak izvan kuće. 

Puni su ljubavi

Svim živim bićima potrebna je pažnja. Sati maženja, zajedničke šetnje i intimni trenuci puni ljubavi. Vlasnici pasa znaju kako nježno voljeti. 

Vjerni su

Naviknuti su brinuti se o svome ljubimcu i posebice cijene njegovu odanost. Zato je velika vjerojatnost da upravo tu karakteristiku najviše cijene u vezi.

Praktički već imaju malu obitelj...

...što znači da se ne boje otvoriti svoje srce. Psi zahtijevaju posvećenost koja je potrebna i za uspješne veze. 

Vrijeme ludih izlazaka je iza njih

Noći provesti po klubovima i prespavati cijeli dan nije uobičajeno za vlasnike ljubimaca. Ta faza je često za njih završena. Računaju s obvezama kao što su ranojutarnje šetnje, redovito hranjenje i puno pažnje.

Snaga izdrživosti

Svatko tko je ikada podigao štene, zna koliko to može biti naporno. Dakle, ako ste ikada upoznali jednog vlasnika psa koji svog ljubimca ima pod kontrolom, možete pretpostaviti da je ta osoba uporna, strpljiva i puna energije što su vrlo bitne karakteristike u jednom odnosu.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0