Love&Sex

Zašto muškarci vole ženski orgazam

Muškarci gotovo uvijek za vrijeme seksa dožive orgazam. Njihov vrhunac je unaprijed programiran. Međutim, ženski orgazam je sve drugo – samo nije razumljiv sam po sebi…

Najviši trenutak ženske strasti je kompliciran događaj – za koji je potreban spoj psihičke i tjelesne stimulacije. Jedno istraživanje pokazalo je ono što smo odavno pretpostavljale: muškarci smatraju jako zadovoljavajućim kad mogu dovesti ženu do orgazma. Oni gledaju na naš vrhunac čak kao na vlastitu odgovornost i ljuti su kad im ne uspije dovesti nas do orgazma. 

Zašto je muškarcima toliko važno da mu krevetu „dođemo na svoje“? Pitali smo stručnjake i sakupili osam glavnih razloga… 

1. Ženski orgazam je dokaz uspjeha 

Muškarci su ambiciozni. Međutim, oni ne žele ispuniti svoje ciljeve samo na poslu ili na sportu – i u spavaćoj sobi žele imati osjećaj da su uspješni. Čak i ako odmah zaspe nakon seksa, ako nas je doveo do orgazma – budi sigurna da se smatra najvećim frajerom. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Ženski orgazam jača povezanost 

Kod ženskog orgazma se mozak preplavi hormonom oksitocinom. Odmah se osjećaš povezanijom s njim – i jednostavno fenomenalno! A kad se nakon seksa iscrpljeno i sretno legneš na njegova prsa – i on profitira. 

3. Rado te promatra dok doživljavaš orgazam

Kad se savineš prema nazad za vrijeme vrhunca, kad se ugrizeš za usnu i jednostavno izgubiš kontrolu – to mu je ludo seksi. On tada definitivno uživa u svom malom showu. 

4. Glasno stenjanje ga uzbuđuje 

Kad si glasna u njegovom društvu, to za njega ima dva uzroka: 1. On te jako naljutio ili 2. Jako te usrećio. Logično je da mu se ovo drugo više sviđa. 

 

5. Veseli ga da ti se sviđa to što radi 

Pošto mu ne pišeš recenzije nakon seksa, traži znak da si zadovoljna njegovom izvedbom. Premda i seks bez orgazma može biti odličan, tvoj vrhunac mu je najsigurniji znak da „svoj posao“ dobro odrađuje. 

6. Želi te usrećiti 

On voli kad ti s malim poklonom izmami osmijeh na lice – a orgazam je definitivno jeftiniji i efektniji od svijeća ili nakita. 

7. Za vrijeme orgazma se lijepo zacrveniš 

Kad postane jako vruće u krevetu pa na vrhuncu strasti krv žestoko jurne po tvojim žilama, može se dogoditi da dobiješ crvene mrlje po koži. Taj fenomen zove se „sex flush“ – i muškarcima je jako seksi. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

8. Jednostavno je impresioniran 

Za razliku od muškaraca, žene mogu doživjeti višestruke orgazme. Pošto on to ne može, to ga čini jako znatiželjnim – i u čudu će te promatrati. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.