Love&Sex

Zanimljivo... Evo u što muškarci na tvom tijelu najradije gledaju za vrijeme seksa

  • Pravilan položaj kako bismo za vrijeme seksa izgledale super seksi?
  • Ne, to nam zapravo uopće ne treba!
  • Sakriti celulit, šlauf na trbuhu i slične „mane“ te staviti grudi i stražnjicu u prvi plan – to je prema ovom istraživanju i više nego suvišno!

Sigurno si ponekad razmišljala o tome kako izgledaš za vrijeme seksa, odnosno, koje svoje favorite trebaš „gurnuti“ frajeru pod nos, a koje stvari bi možda trebala „sakriti“. Nakon što pogledaš rezultate nedavno provedenog istraživanja, shvatiti ćeš da si bez razloga brinula i promišljala. Pogledaj u što muškarci doista gledaju za vrijeme seksa!

Muškarci gledaju…

…ženi za vrijeme seksa u lice! Njemački znanstvenici otkrili su da 70 posto muškaraca gleda za vrijeme seksa partnericu u lice! Naime, tamo se najviše odražava naš doživljaj užitka (ili suprotno). Dakle, muškarci najradije gledaju naše oči i usta kako bi vidjeli sviđa li nam se ono što se upravo događa.

Možda vas zanima Seksualne maštarije muškaraca: ove stvari pomute mu razum za vrijeme seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Novo je uzbudljivo

Pri tome se malo razlikuju muškarci koji su u vezi s onima koji su solo. Kod seksa na jednu noć se više gleda tijelo – što i nije toliko neobično, jer nepoznato je logički i zanimljivo pa se mora pobliže istražiti.

Osim toga, muškarcima su za vrijeme istraživanja pokazali seksi fotografiju žene u eksplicitnom položaju. Bez da su otkrili smisao testa, znanstvenici su promatrali kamo je najčešće odlutao pogled muškaraca. Kod onih zauzetih, kao i solo muškaraca, pogled je opet najviše bio na licu žene.

Možda vas zanima Je li se i tebi poklopilo? 3 para horoskopskih znakova imaju najbolji seks! Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!