Love&Sex

Zaboravi pozu 69 i isprobaj 77!

Dobra stara poza 69 koja ima kultni status u svijetu senzualnih užitaka, dobila je opasnu konkurenciju

Možda ti broj 77 na prvu zvuči komplicirano, ali za izvođenje ove poze ti i on ne morate biti profesionalni akrobati. Naime, riječ je o prilično 'lijenom' položaju u krevetu koji se izvodi u ležećem položaju na boku. Pritom ti trebaš ležati ispred partnera, a oboje morate gledati u istom smjeru. Tako će mu tvoje tijelo biti dostupno i vidljivo, a ti ćeš maksimalno uživati u savršenom osjećaju. 

Zašto naziv 77?

Prema seksualnoj stručnjakinji Cynthiji Gentry, naziv ove poze odnosi se na to kako tvoje i partnerovo tijelo izgledaju kada se međusobno povezuju u ovom bočnom položaju. Mnogi je zbog toga nazivaju i 'poza žlica' jer tijela u tom položaju nalikuju na dvije sljubljene žlice. 

Možda vas zanima Tisuće žena odgovorilo: Znamo koliko su Hrvatice otvorene za seks eksperimente Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Kako izvesti ovu pozu?

Dok oboje ležite na boku, svoje noge prebaci preko partnerove gornje noge i primakni mu svoju stražnjicu. To će dodatno stimulirati tvoju G točku. Ako skupiš noge osjećaj će zbog trenja biti bolji i za tebe i za partnera, a ako izviješ leđa partneru ćeš omogućiti dublju penetraciju. Njegovi bokovi i pokreti trebaju krenuti od koljena prema stražnjici, a ne obrnuto.

Možda vas zanima 9 najčešćih ozljeda za vrijeme seksa – i kako se nositi s njima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Savjet više

Kod izvođenja ove primamljive poze, partner može svojom rukom dodatno stimulirati tvoj klitoris i tako te dovesti do ludila. Osim toga, slobodna ruka poslužit će mu i za strastvena milovanja, zagrljaje i stiskanje grudi. Već večeras ga iznenadi ovom pozom i unesi malo osvježenja u vašu seks rutinu. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0