Love&Sex

WOW! Iva Radić stiže Neveni Rendeli u goste, a oduševit će te i gost iznenađenja

  • Volimo utorak - otkako se 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' emitira taj dan
  • Sljedeći utorak Neveni u goste dolazi Iva Radić
  • Bit će, zajamčeno, dobar provod uz Nevenin show -  počinje u 20 sati u utorak i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

Bit će super uživati u produženom vikendu, o tome nema spora, no svi znamo da se tada još teže vratiti u radni ritam. Ipak, povratak na posao u utorak svima nam mora biti lakši jer, nakon što odradimo prvi radni dan u tjednu, navečer ćemo zasluženo moći odahnuti u dobrom društvu. Naravno, govorimo o miss7 talk-showu koji, vidimo, redovito pratiš, baš kao i tisuće drugih. 
Prošli utorak baš smo guštali uz 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' kad su kod naše Nevene gostovale scenaristica, aktivistica i glumica Jelena Veljača i glumica Marijana Mikulić. Bilo je zanimljivo čuti od koga se to Jelena treći put razvela i smijati se uz stvarno dobre šale triju dama, ali, bez brige, jednako zanimljivo bit će i sljedeći tjedan.

 | Autor:

U miss7 internetskom showu gostovat će poduzetnica, vlasnica portala Journal, Iva Radić i sigurno će nas Nevena u svojoj emisiji bolje upoznati s ovom uspješnom ženom, a pridružit će im se još i jedna gošća ili gost ili čije ime ti nećemo otkriti - radije ćemo se osloniti na efekt iznenađenja! Vjeruj, lijepog iznenađenja.

 | Autor:

Zato, nemoj biti tužna na kraju prazničnog ponedjeljka jer ti već utorak donosi sat vremena uživancije, a već znaš, show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0