Love&Sex

U šoku smo - nošenje visokih potpetica vodi do lošijeg seksa!

O, da, tvoja figura u visokim petama sigurno izgleda seksepilnije, no, učinak štikli na kvalitetu seksualnog života izgleda ima loš utjecaj

Činjenica je - visoke potpetice nas čine seksipilnijama, podižu nam razinu samopouzdanja, cijela figura nam izgleda izduženo, a stražnjica neodoljivo. Naravno, ako se radi o cipelama u kojima se može pristojno hodati i uz uvjet da osoba koja ih nosi zna hodati. No, jesi li znala da visoke pete su zapravo ubojica strasti?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Smiri se - ne znači to da istog trena u smeće baciš sve pete više od 8 centimetara koje posjeduješ u ormaru (jer, sve manje je dnevna peta, nećemo se zavaravati :). Nego da ih nije preporučljivo nositi svaki dan ako želiš imati izražene orgazme. Istraživanje koje je provela njujorška ginekologinja Eden Fromberg pokazalo je da nošenje visokih peta tijekom cijelog dana može umanjiti seksualno uzbuđenje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Naime, ako žena po cijele dane nosi visoke potpetice, zdjelica joj stoji u neprirodnom položaju i vrši se automatska kontrakcija. Točnije, zdjelica je cijelo vrijeme napeta pa kada do seksualnog uzbuđenja dođe, žena koja stalno nosi visoke potpetica ga neće toliko intenzivno doživjeti jer joj je tijelo zapravo cijelo vrijeme u napetom položaju.

Rješenje koje nudi Tracy Cox? Niske pete.

Jer na taj način reproduktivni organi i zdjelica stoje u svom prirodnom stanju, tvrdi Tracy Cox, slavna seks i dating savjetnica, pa će kod seksi aktivnosti po danu opušteni dijelovi tijela postati napeti, točnije dogodit će se razlika iz stanja mirovanja prema stanju uzbuđenja. Najbitnije - orgazam će biti mnogo intenzivniji!

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0