Love&Sex

Tvoj horoskop otkriva kakva si zaista u vezi

Jesi li dobra i brižna ili misliš uvijek prvo na sebe? Zvijezde otkrivaju kakva si kao partnerica

Naš horoskopski znak utječe na naš karakter, ali i na naš ljubavni život te kako ćemo se ponašati u vezi. Pogledaj koje prednosti ili slabosti imaš kao partnerica…

Ovan 

S partnericom rođenom u znaku ovna nikada nije dosadno. Stalno si u potrazi za novim pustolovinama. Kratki izlet za vikend ili novi hobi – kod tebe se uvijek nešto novo i uzbudljivo događa. 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika su jako drage partnerice te stalno pokušavaju poboljšati vezu. Nažalost, ta tvoja navika može nakon nekog vremena postati naporna. Radije se opusti i uživaj u onome što imaš. 

Blizanci 

Kao partnerica si vrlo brižna. Uvijek pažljivo slušaš te pokušavaš svom dragom iščitati svaku želju sa usana. Ponekad tvoje majčinsko ponašanje može biti pomalo naporno za njega. 

Rak 

Rakovi su stvoreni za vezu te vole sve što je povezano s romantikom. Osobe rođene u znaku raka mogu od bezazlene sitnice napraviti nešto fenomenalno i nezaboravno. 

Lav 

Lavice su sklone biti princeze u vezi te žele konstantno biti u centru pažnje. Tvoj partner ima sigurno puno posla s tobom i oko tebe. Međutim, može se uvijek 100 posto pouzdati u tebe, jer ti nikada ne lažeš i muljaš. 

Djevica 

Djevica ponekad djeluje u vezi hladno i suzdržano. Ne želi pokazivati svoje prave osjećaje niti ih kome nabijati na nos. Međutim, to ne znači da nije jako sretna u vezi. 

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage uvijek pokušavaju izbjegavati svađu. U tvom životu nema mjesta za žučne diskusije. Ako i dođe do svađe, uvijek napraviš prvi korak kako bi se pomirila s partnerom. 

Škorpion 

Za žene rođene u znaku škorpiona je vjernost jedna od najvažnijih stvari u vezi. Ako imaš osjećaj da ti partner nešto taji ili mulja, vrlo brzo se počneš neugodno osjećati – i često ga onda počneš špijunirati. 

Strijelac 

Tebi je jako važno vrijeme „samo za sebe“. Kad si u vezi, vrlo brzo se počneš osjećati sputano te zbog toga trebaš slobodnog prostora. Tvom partneru je to ponekad teško razumjeti. 

Jarac 

Slično kao i na poslu, i u vezi se uvijek trudiš biti savršena. Tvoj perfekcionizam može tvom partneru biti velik pritisak. 

Vodenjak 

Kao vodenjak si u vezi jako senzibilna. S jedne strane odmah primijetiš što nije dobro tvom partneru, a s druge strane te sitnica lako izbaci iz takta pa često ne možeš zadržati suze. 

Ribe 

Ribe su – poput rakova – kao stvorene za vezu. Tek u čvrstoj vezi se mogu potpuno opustit i procvasti. Jednostavno uvijek znaju kako udovoljiti partneru. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0