Love&Sex

Tri horoskopska znaka fatalno će se zaljubiti ovoga proljeća - je li i tvoj među njima?

  • U proljeće se uvijek malo češće zaljubljujemo
  • Tri horoskopska znaka ovo bi proljeće mogli naći veliku ljubav

Iz dana u dna postaje sve toplije, cvrkut ptica sve je glasniji i sve polako postaje sve zelenije i cvate – kao i naše raspoloženje! 

Kako se budi priroda, također i mi živnemo u ovo (mnogima omiljeno) godišnje doba te se češće zaljubljujemo – i razgovaramo o takozvanim „proljetnim osjećajima“. Dakle, drage solo-djevojke, oprez: velika je vjerojatnost da će ova tri horoskopska znaka ovoga proljeća pronaći svoju veliku ljubav. 

Ribe 

Osobe rođene u znaku ribe očekuje velika ljubav ovoga proljeća. Ovaj zvjezdani znak željan harmonije napokon će pronaći svog savršenog partnera. Moći ćeš se potpuno predati vezi te prepustiti osjećajima. Ovog proljeća bit ćeš jako sretna! 

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca vole slobodu – međutim, ovog proljeća će se konačno zaljubiti i bit će spremne za ozbiljnu vezu. Nakon nekoliko ljubavnih razočaranja, tvoj muškarac iz snova više nije toliko daleko. U proljeće te očekuje jako puno pozitivnih iznenađenja. 

Blizanci 

Osobe rođene u znaku blizanaca očekuje jako puno proljetnih osjećaja. To će biti predivno godišnje doba za ovaj horoskopski znak. Konačno ćeš biti spremna ponovno otvoriti svoje srce. Čak bi jedna stara ljubav mogla probuditi zatomljene osjećaje. 

via GIPHY

Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com