Love&Sex

Traljavi oralni seks? Ne, to nije kritika već nova i tražena verzija oralnog zadovoljavanja

  • Oralni seks - neki ga vole, neki ne. Ako se partneri u tome razilaze, nitko se ne bi trebao osjećati prisiljen raditi nešto što mu ne godi
  • No, ako ste oboje "za" takozvani traljavi ili neuredni oralni seks neki smatraju je osobito uzbudljivom varijantom felacija 
  • U originalu zove se sloppy blowjob, a otkrivamo kako funkcionira!

Sloopy blowjob - nikad čula, nemaš pojma što je to? Engleski pojam „sloppy“ može se prevesti kao „traljavo“ ili „neuredno“, ali u ovom konkretnom slučaju, kod oralnog seksa moglo bi se reći i - "mokro“. Sad već možeš pretpostaviti o čemu je riječ. Sloppy blowjob vrlo je mokra stvar, slina je najvažnija kod ove seksualne prakse! Dakle, umjesto da gutaš slinu, neka teče!

Evo što je važno kod ove tehnike:

1. Tekuće, tekuće!

Ako slina ponekad postane faktor smetnje tijekom vođenja ljubavi, doista ne bi trebala nedostajati tijekom sloppy oralnog seksa. Kako bi izbjegla suhoću usta, prije toga moraš puno piti! Određena hrana također potiče protok sline, poput agruma (npr. limun ili grejp). Očito za ovu vrstu oralca trebaju pripreme...

2. Vlaga je ključ

Kako se cijeli protok sline ne bi uzalud stimulirao, moraš se oduprijeti porivu ili automatizmu da progutaš slinu tijekom oralnog seksa. Dakle, ispljuni slinu i širi je po njegovom penisu. 

via GIPHY

3. Zauzmi ugodan položaj 

Pružanje oralnog seksa može biti iscrpljujuće. Pronađi položaj u kojem ti neće biti prenaporno. Pravi položaj također ti pomaže pronaći pravi kut. Najbolje je da sama isprobaš - idi duboko samo onoliko koliko ti je još uvijek ugodno.

4. Pogled oči u oči!

Rijetko koji muškarac ne voli gledati oralni seks, a većina jako voli i kontakt očima - bez obzira koliko sline imaš na licu.

5. Požuda te natjera da i ti uživaš

Zabavno je jedino ako vam se oboje sviđa ova tehnika. Ako tvoj voljeni shvati da se zabavljaš, to će ga samo još više napaliti.

6 savjeta za felacio 

Kako bi sloppy blowjob doista bio dobar, možeš isprobati sljedeće savjete:

1. Za dobar oralni seks usne i jezik nisu dovoljni. Kako bi oralni seks  bio intenzivniji, koristi i ruke!

2. Nemoj zaboraviti na testise za vrijeme oralnog seksa. I kod njih možeš intenzivirati doživljaj rukama, usnama i jezikom.

3. Sisati, lizati, maziti? Isprobaj što to voli tvoj dragi. Variranje između tehnika stvara uzbudljivu raznolikost.

via GIPHY

4. Također variraj kod intenziteta i tempa.

5. Ako mu se sviđa, uključi i ostale dijelove tijela: milovanje i masažu stražnjice, međice (perineum) ili unutarnje strane bedara.

6. Zaveži kosu!

Vruće varijacije

Nakon sloppy blowjoba, tvoj je partner vjerojatno u sedmom nebu, možda jedva čeka da ti vrati „uslugu“ s kunilingusom. Moguće je oboje odjednom: u položaju 69! Ako želite isprobati 69 stojeći, treba vam puno, puno snage...

Photo: Shutterstock

Komentari 0